U mnie wszystko anulowali oprócz jednego zestawu lamp fomei :-/
40d + 17-40/4L + 70-200/4L
chyba więcej osób dostało @ pod tytułem
Ponownie witamy ze sklepu internetowego Merlin.pl!
Ta wiadomość została wysłana automatycznie ze sklepu Merlin.pl. Prosimy na nią nie odpowiadać.
Jeśli chcesz skontaktować się z naszym Biurem Obsługi Klienta kliknij tutaj lub skorzystaj z formularza na stronie Pomocy.
Przepraszamy, niestety nie możemy zrealizować zamówienia nr XXXXXXXX
złożonego 06-10-2012.
Pozycje
(tytuł, liczba egzemplarzy, wartość)
1. EC-1426 - Canon EF 85mm f/1.8 USM, 1 szt., 1094,79zł
nie są dostępne u naszych dostawców
Zamówienie zostało anulowane z powodu braku zamówionych towarów u dostawców.
Jednocześnie informujemy, że aktualizacja informacji o terminie realizacji i dostępności produktu wyświetlana na naszych stronach uaktualni się w ciągu najbliższej doby.
buuuuuuuu
U mnie to samo. Anulowali fxxx!
na moje wyszło...
i ktoś tą kasą zdążył jeszcze parę razy zakręcić
jak coś "dają" za darmo, albo za tanio, mam podejrzenia, że to przekręt
Witam,
A wiadomo może jak wygląda kwestia zwrotu kasy przy płatnością kartą ? Rollback leci automatycznie czy będziemy teraz czekać 2 tygodnie aż łaskawie nam oddadzą ?
Pozdrawiam,
Mój już jedzie do domu w damskiej torebce![]()
5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USM
Ok, już sam sobie odpowiedziałem![]()
z regulaminu mamy :
ja już więcej nie zaufam...Zaufaj nam! Dane podczas przesyłania siecią są zaszyfrowane i chronione bezpiecznym protokołem Secure Sockets Layer. Należność za zakupy płatne kartą jest pobierana w chwili wystawienia rachunku, wyłącznie za towar sprzedany klientowi, czyli za wysłane pozycje. W przypadku, gdy zamówienie jest realizowane w kilku przesyłkach, w różnym czasie - każdorazowo przy realizacji kolejnej części zamówienia jest ściągana odpowiednia należność. Za każdym razem sprawdzana jest autentyczność danych karty kredytowej.
Pozdrawiam
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Orientuje sie ktoś czy da się coś z tym fantem zrobić? Poza przyjęciem wała na klatę i pogodzenia się z sytuacją? Jak to wygląda od strony prawnej?
40d + 17-40/4L + 70-200/4L