1
2
3
4
5
6
7
8
9
jak dala mnie 4 i 7 ale bardziej 7
Witam,
szczerze mówiąc od wielu miesięcy poziom zdjęć obecnych w forumowym konkursie na zdjęcie miesiąca jest żenujący. Wybór między zdjęciem kiepskim a mniej kiepskim, często takim , które jest pstrykiem i tyle.
Nie chciałbym nikogo z uczestników urazić ale mamy na forum sporo bardzo dobrych fotografów - z jakiegoś powodu jednak nie biorą udziału nigdy w tym konkursie. W moim przekonaniu obecna formuła konkursu jest zupełnie wyczerpana, poprzeczka leży na ziemi i warto zadbać o to aby zdjęcia ,które widzimy w konkursie choćby " cieszyły oko".
Nie wiem czy to kwestia moderacji, innego może promowania konkursu (np. na pierwszej stronie forum - czy nagród ?
Też mnie to zastanowiło miesiąc temu. Trochę to przypomina wybory do sejmu. Wybrać zło czy zło. Jeśli ktoś się poczuł urażony to przepraszam. Proszę nie brać mojego wpisu personalnie.
Wystarczy zadać sobie pytanie: Czemu ja piotrr lub piw0sz nie wysłałem zdjęć na konkurs miesiąca ?
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
W pełni zgadzam się z przedmówcami! Wchodząc na link "Fotografia miesiąca" miałam nadzieję, że zobaczę naprawdę dobre zdjęcia. A tu... brak mi słów.
Daleko mi do robienia dobrych zdjęć, moje koło takich pewnie nawet nie leżały, ale LUDZIE proszę was, WIĘCEJ SAMOKRYTYKI...