ja bym brał 1dmk2n - fakt tylko większy wyświetlacz ale zawsze to wygodniej się kadr ogląda....
dobra ma jeszcze kilka fajnych zmian więc wersja z N![]()
ja bym brał 1dmk2n - fakt tylko większy wyświetlacz ale zawsze to wygodniej się kadr ogląda....
dobra ma jeszcze kilka fajnych zmian więc wersja z N![]()
Ostatnio edytowane przez obcy21 ; 26-09-2012 o 22:06
Regulamin pkt 8.
a gdzie oprócz allegro i tego forum mógłbym jeszcze szukać tego sprzętu?
A niby gdzie można szukać używanego sprzętu? eBay np. czy inne serwisy ogłoszeniowo-aukcyjne.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Sprawdz fora o tematyce foto i fora magazynow fotograficznych, nie bede wymienial bo nie wiem czy nie zlamie regulaminu![]()
Ale jest pewna prawidlowosc, jesli chcesz kupic, przeszukuj to forum, jesli sprzedac, idz na allegro
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
5D, stałki, zoomy
i stałem się szczęśliwym (mam nadzieje) posiadaczem 1d mark II niestety bez N ale nie ubolewam nad tym wcale.
Body ma starą wersje firmware 1.0.2, mam kilka pytań odnośnie aktualizacji.
1. Czy warto aktualizować na ostatnią wersje 1.2.6? rozumiem, że w tej aktualizacji są też wcześniejsze wszystkie inne?
Pytam dlatego, że chcę dokupić karty 8gb cf i sd i czy będą one mi działać czy jednak muszę wgrać nowy firmware?
2. Aktualizacja polega na w graniu pliku .BIN na sformatowaną kartę i później aktualizacji w aparacie, podobno też trzeba ze zdjętym obiektywem to robić tak? jak długo to mniej więcej trwa? i czy lepiej w pełni naładowana bateria wystarczy czy podłączyć do sieci?
Jestem świeżym użytkownikiem jedynki i dlatego wolę się dowiedzieć wszystkiego w pełni niż później coś popsuć![]()
warto zaktualizować.
bez tego mogą być problemy z czytaniem kart większych niż 8 gb
nic nie wiem na temat zdejmowania obiektywu..., ale jeśli chcesz, to co to szkodzi..
cf działa i bez zmiany firmware... - problem dotyczy chyba tylko sd - nie pamiętam , bo dawno temu aktualizowałem...
canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?
Witam. Czy w 1D mkIIN najnowsze firmware to wersja 1.1.2 Proszę o info.
Nikt na Forum nie wie? To powiem że już się dowiedziałem. Wersja firmware 1.1.2 jest najnowsza pod 1D mk II N ,nowszej nie wymyślili.