Strona 24 z 86 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 853

Wątek: [mkkaczy] Dzika przyroda

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: [mkkaczy] Dzika przyroda

Mnie się spodobał szczygieł, choć jeszcze nigdy nie widziałem go "z bliska".

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Moja ulubiona sikorka, mam ich sporo w karmniku. Właśnie oprócz lazurowej i czubatki przylatują wszystkie. Ładna kompozycja i równie ciekawe "maślane" ( w rozumieniu przyjemne w odbiorze ) tło.
    Słowiczek, gdyby Cię odwiedziła sikora lazurowa to zachowaj tą wiadomość dla siebie. Chyba że lubisz najazd Hunów i Tatarów jednocześnie na swoje domostwo Chociaż z drugiej strony jeśli każdy z nich przywiezie zwyczajową flaszkę....
    A modraszka fajna, zresztą roślinka też.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez Irek07 Zobacz posta
    Słowiczek, gdyby Cię odwiedziła sikora lazurowa to zachowaj tą wiadomość dla siebie. Chyba że lubisz najazd Hunów i Tatarów jednocześnie na swoje domostwo Chociaż z drugiej strony jeśli każdy z nich przywiezie zwyczajową flaszkę....
    A modraszka fajna, zresztą roślinka też.
    Jak pisałem - nie mam jej w karmniku . Jeden jedyny raz widziałem ją w jednym z rezerwatów, które odwiedzam. To było zimą, z początku myślałem,że to raniuszek, ale moją uwagę zwrócił krótszy, niż u raniuszka ogon i czarny pasek na oku. Nie miałem czym zrobić zdjęcia, zresztą wielu ujęć nie mogę zrobić także dziś, tak więc po skonsultowaniu się z wiedzą książkową wytypowałem lazurkę

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Jak pisałem - nie mam jej w karmniku . Jeden jedyny raz widziałem ją w jednym z rezerwatów, które odwiedzam. To było zimą, z początku myślałem,że to raniuszek, ale moją uwagę zwrócił krótszy, niż u raniuszka ogon i czarny pasek na oku. Nie miałem czym zrobić zdjęcia, zresztą wielu ujęć nie mogę zrobić także dziś, tak więc po skonsultowaniu się z wiedzą książkową wytypowałem lazurkę
    Ty żartujesz czy mówisz poważnie? Spróbuj na którymś ptasim forum napisać że widziałeś sikorę lazurową. Zobaczysz co się stanie A zupełnie poważnie .... sprawdź sobie ile razy lazurowa była widziana w Polsce.

Miasto
    T.M.

Ty żartujesz czy mówisz poważnie? Spróbuj na którymś ptasim forum napisać że widziałeś sikorę lazurową. Zobaczysz co się stanie A zupełnie poważnie .... sprawdź sobie ile razy lazurowa była widziana w Polsce.
    Nie żartuję, przyrodnikiem jestem z zamiłowania, a to, że jestem kiepskim fotografem z brakami w sprzęcie, tak wyszło, uczę się i tyle Ile razy była widziana w Polsce? Mniej niż 100 razy, miałem więc duuuużo szczęścia. Ale-nikomu nie mów, to zostanie między nami
    Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 27-01-2015 o 23:18

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Nie żartuję, przyrodnikiem jestem z zamiłowania, a to, że jestem kiepskim fotografem z brakami w sprzęcie, tak wyszło, uczę się i tyle Ile razy była widziana w Polsce? Mniej niż 100 razy, miałem więc duuuużo szczęścia. Ale-nikomu nie mów, to zostanie między nami
    No to naprawdę miałeś dużo szczęścia.

Nigdzie nie napisałem że jesteś "kiepskim fotografem z brakami w sprzęcie"..... Tak samo zresztą jak nie napisałem że jej nie widziałeś....

Miasto
    T.M.

Nigdzie nie napisałem że jesteś "kiepskim fotografem z brakami w sprzęcie".....
    Wiem kolego, to moja obiektywna i realna opinia o swoich poczynaniach. Z tego powodu wtedy nie przymierzałem się nawet do zdjęcia. Las jest bardzo trudnym miejscem do focenia drobinek, bez umiejętnego podejścia i w miarę jasnego i szybkiego tele nie ma szans na dobre zdjęcie. Podejść umiem, tak że mam uciechę choćby z obserwacji, jak by nie patrząc zdobywanie doświadczenia, które później będzie jak znalazł. Pozdrawiam

Mistrzowskie fotografie, strona za stroną zdjęcie po zdjęciu z co raz to większym zainteresowaniem. Gratuluje cierpliwości i ujęć Jak najbardziej na +
    Canon 50D + 7D + EF 70-200 f/2.8 L USM + Sigma A 18-35 f/1.8

Początki nałogu Awatar mkkaczy
    Miasto
    IRL

Dzięki
    Nowy gatunek
    440 Potrzos
    R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
    https://500px.com/mkkaczy

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

O lubię takie, bo oprócz samego uchwycenia ptaszka jest jeszcze klimat miły dla oka.
    Tryton
    --------------------------------------------------------------
    5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

Strona 24 z 86 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów