Jakie plany, panowie i panie na tego rocznego sylwestra. Powoli trzeba myśleć ,aby coś sobie zaklepać ,aczkolwiek spontany ponoć są najlepsze. Gdzie planujecie tego roku świętować zakonczenie roku 2012![]()
Jakie plany, panowie i panie na tego rocznego sylwestra. Powoli trzeba myśleć ,aby coś sobie zaklepać ,aczkolwiek spontany ponoć są najlepsze. Gdzie planujecie tego roku świętować zakonczenie roku 2012![]()
Oczywiście, że jakaś domówka ; )! Tym razem nie biorę aparatu, za dużo stresów było w tamtym roku jak prawie d700 leciało z 4 piętra ; )!
No cóż jak zwykle w pracy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zastanawiam się nad wypadem nad morze![]()
Tak cz siak na pewno nie w pracy![]()
Ja z pewnością też w pracy nie będę , ale właśnie póki co są zastanowienia gdzie by pojechać tego roku.
I jak wasze zakończenia sylwestroweJa spędziłem na zabawie i było całkiem miło. Powrót przed 5:00
Ja niewiele pamiętam ;-)
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ja też, bo zrobiłem sobie wolne i obudziłem się w nowym roku.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 03-01-2013 o 01:31
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pani małżonka w pracy, dzieci na prywatkach, a ja... na placu miejskim focąc pierwszy raz sztuczne ognie... (dostępne na www. picasa). Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2013 Roku Siostry i Bracia canoniarze (i może nie tylko).
Trochę gratów i nieco innych szpargałów...