Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Poradnik dla amatora od amatora

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Gorzyce/śląskie

Domyślnie Odp: Poradnik dla amatora od amatora

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    A wystarczyło inaczej zatytułować wątek, pomijając słowo poradnik i byłby bez burzy :grin:
    Ależ dokładnie o to mi chodzi!!! Poradnik to skompensowana WIEDZA zawarta w przyswajalnej (zakładam umiejętność czytania ze zrozumieniem) postaci. Jest na tym forum wielu doświadczonych kolegów, którzy robią to w sposób perfekcyjny i ich porady nie dość, że są treściwe, to podane w konkretnej i przyswajalnej postaci. Nie będę wymieniał, ale bywalcy rozpoznają ich bez problemu.
    Tytuł wątku wyraźnie sygnalizował że autor ma WIEDZĘ i DOŚWIADCZENIE, którym umiejętnie chce pomóc innym amatorom.
    arturs " Przeczytaj pierwsze zdanie tego postu to się dowiesz.. Sam resztą napisałeś że to "barwny poradnik..." " - nie kupuję tego!
    Poza tym ... przeczytawszy inne wątki autora, mam najdelikatniej mówiąc, pewne wątpliwości czy aby jego wiedza jest wystarczająca do pisania PORADNIKÓW (znających zagadnienie odsyłam do wątku o EX430). Czasem warto umieć nic nie powiedzieć niż klepać bzdury.
    Tyle w temacie PORADNIK DLA AMATORA OD AMATORA, by nie umknęło o co chodzi...
    Ostatnio edytowane przez yrats ; 14-10-2012 o 15:00

Uprawnienia umieszczania postów