Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Fisheye-Hemi - kod rabatowy -40%

Uzależniony

Lightbulb Fisheye-Hemi - kod rabatowy -40%

Ten programik był na mojej liście "to do", więc zapisałem się na newsletter i jest aktualnie rabat -40% na to i inne oprogramowanie tej stajni. Kod rabatowy Fall40 trzeba wpisać przy zakupie - działa do 10.10.2012. doliczają VAT, ale to i tak w każdym przypadku.

Dla niezorientowanych - jest to plugin do prostowania dystorsji na zdjęciach zrobionych obiektywami typu fisheye i UWA do 17mm bodajże. O ile ktoś potrzebuje prostować fisheye, to program robi to znakomicie, jeśli wierzyć deklaracjom producenta i recenzjom w sieci.

Do Moda - jeśli wątek bardziej pasuje do "Co, gdzie, za ile?", to proszę przenieść.

Uzależniony

Domyślnie Odp: Fisheye-Hemi - kod rabatowy -40%

W tym celu można też użyć darmowego programu do panoram Hugin.
    Wystarczy zrobić sobie profil danego szkła, lub popytać panoramistów o wartości.

Niektóre programy do prostowania/korekcji dystorsji bazują na tych samych bibliotekach co Hugin, więc po co przepłacać

Coś już napisał

Chyba "must have", pierwsze co pomyślałem to żeś jest nawiedzonym programistą i w końcu coś skończyłeś

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek_PL Zobacz posta
    W tym celu można też użyć darmowego programu do panoram Hugin.
    Wystarczy zrobić sobie profil danego szkła, lub popytać panoramistów o wartości.

Niektóre programy do prostowania/korekcji dystorsji bazują na tych samych bibliotekach co Hugin, więc po co przepłacać
    No właśnie płaci się za to, w jaki sposób prostuje dystorsję ten program. Zapodaj linki do bezpłatnych programów prostujących w ten sposób, to z pewnością wielu z nas chętnie skorzysta.

Cytat Zamieszczone przez tmkwol Zobacz posta
    Chyba "must have", pierwsze co pomyślałem to żeś jest nawiedzonym programistą i w końcu coś skończyłeś
    Noo, zwłaszcza tytuł wątku to sugeruje.
    Must have to był kiedyś PS. Zakup tego jest ewentualnie to do.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów