Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: Forum Nikon, żyje?

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Forum Nikon, żyje?

może i jest to z przed 2,5 roku ale ja zastanawiając się nad zmiana systemu m.in. dlatego wybrałem canona zamiast nikona
    600d + 18-55 is + 55-250 is + 50 1:8 + super takumar 50 1:8 + 420ex

Domyślnie Forum Nikon, żyje?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Moim zdaniem taka postawa Nikona jest czymś co może całkowicie lub na bardzo długo pozbawić chęci wydania choćby dolara na ich zabawki.
    Domyślam się co masz na myśli, mnie bardziej chodzi o to że jeśli oficjalnie za forum miałby stać Nikon to w jakim świetle tygodniowy (a może i dłuższy) pad stawia tą firmę?

iPad + Tapatalk HD

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Domyślam się co masz na myśli, mnie bardziej chodzi o to że jeśli oficjalnie za forum miałby stać Nikon to w jakim świetle tygodniowy (a może i dłuższy) pad stawia tą firmę?

iPad + Tapatalk HD
    Natomiast to co powyżej stawia ich we wspaniałym świetle . Zresztą może właśnie gdyby wspierali forum to by problemu nie było.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie Forum Nikon, żyje?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Natomiast to co powyżej stawia ich we wspaniałym świetle . Zresztą może właśnie gdyby wspierali forum to by problemu nie było.
    W zasadzie dalsze dywagacje z mojej strony poszłyby w kierunku ludzi, których nie znam oraz spraw, o których mam mgliste pojęcie.

iPad + Tapatalk HD

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Co się wydarzyło że koncern nagle zabronił korzystania z domeny, wysnuł roszczenia i pod groźbą kary postanowił zamknąć forum z dotychczasową domeną-Wykonaliśmy wszystkie kroki jakie firma nam narzuciła. Jak już napisałem pozostaje jednak niesmak i zażenowanie. Ciężko będzie forumowiczom odbudować zaufanie wobec firmy Nikon Polska.
    No ale dokładnie to samo Wy zrobiliście z Nami forumowiczami odnośnie umieszczania w stopce odnośników do naszych stron, blogów etecera tak aby dodać łyżkę eee zapomniałem jak sie to nazywa.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Może chodzi o łyżkę dziegciu?

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Może chodzi o łyżkę dziegciu?
    Na Ciebie zawsze można liczyć o 8:11 Cobalt ;-)
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Pisałem już w innym wątku ale czemu nie powtórzyć, dobrze ze zacytowany został list o zmianę nazwy, teraz są prawdziwe nowości i się doczekali..

"Jak niewiadoma o co chodzi to wiadomo...
    Nikon daje nowości i nie działa "jego" forum.. Dodatki się należą zwłaszcza po akcji nikona z nazwa. Czy tylko ja mam takie odczucia? Szkoda tylko tych co chcą czerpać wiadomości które umieścili tam inni użytkownicy, ale własność jest własność i każdy rządzi swoim kramem jak mu pasuje. Przemyślany krok szczególnie na nowość d600 o której użytkownicy nie maja gdzie rozmawiać."

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez trrr Zobacz posta
    ...Przemyślany krok szczególnie na nowość d600 o której użytkownicy nie maja gdzie rozmawiać."
    Zawsze pozostaje gościna na zaprzyjaźnionych forach canona, olympusa i pentaxa jak również fora zagraniczne i pudelek
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

A może się okaże, że będzie działało.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów