W PS nic nie poprawiane, tylko korekta kolorów.
35.
Uploaded with ImageShack.us
36.
37.
W PS nic nie poprawiane, tylko korekta kolorów.
35.
36.
37.
Jeszcze dwa z tej samej sesji:
38.
39.
Coś z ostatniej sesji:
40.
41. http://img39.imageshack.us/img39/8161/image183.jpg
Ostatnio edytowane przez szambonur ; 02-04-2013 o 08:58 Powód: punkt 9 regulaminu
jesli o ostatnie dwa chodzi to nie czuje zbytnio kadru![]()
widać że raczkujesz, zdjęcia też wyglądają na dość surowe, warto może zainwestować w jakieś swiatło na sesji, coś z boku zawsze doda smaku, i od zawsze na zawsze , nie czuje jakoś zdjęć z podpisami, wiem że chcesz promować strone ale mi to nie pasuje
Kolejne:
42.
43.
http://img542.imageshack.us/img542/9494/image288h.jpg
Gdyby lakier do paznokci i szminka były w kolorze - powiedzmy - obręczy na ręce (+/- fioletowy), to lekcja została by uznana za odrobioną wzorowo.
P.S.
Jeszcze mam obiekcje do sposobu 3mania okularów, ale co ja tam mogę wiedzieć?
![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
A mnie się podoba ta 42! :-) Mam jedną uwagę - nigdy przenigdy nie fotografuj kobiety z takiej perspektywy jak w 33No chyba że chcesz się jej pozbyć na dobre
Widać postępy, faktycznie na początku wrzucane "fotki" które powinny od razu w aparacie zniknąć z karty pamięci
![]()
Czasami jedynym wyjściem jest wyjście na piwo
6D+40D jakieś szkła i jakieś lampy
Zimowe słabo skomponowane, nie bardzo jest na czym zawiesić oko. Niewykorzystane miękkie światło, rekwizyt z czapy (na zasadzie wzielismy to uzyjemy), stylizacja laski tonalnie zlewa sie z tlem, jest absolutnie przypadkowa. Kolory prowadzą się same. Słabo pozują Ci te dziewczyny, widać udawane śmianie się i dziwaczne miny. W 38 pokazujesz najgorszą możliwą stronę tej nogi (najszersze miejsce). W kolorowych - kolory wykręcone w kosmos, w sumie dlaczego? Światło bez szału, jedną jednostką zapaliłeś z bliska mały plan.
44.