Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 206

Wątek: [Bombi91]Pierwsze portrety

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: [Bombi91]Pierwsze portrety

no własnie i tutaj niestety jest konflik, przez posiadaniejednej lampy ciezko jest w odpowiedni sposób zagospodarować tą czerń, tak aby kazdy z elementów był widoczny, pozostając czarny na czarnym tle
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Dawno nic tutaj nie wrzucałem, bo jakoś nie miałem co w tym 2014 roku. No ale w końcu jakaś tam wena przyszła i wrzucam takie luźne spacerowe zdjęcie.

71.

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Wszyscy tak zachwalali zdjęcie 66... cofnąłem się więc do niego i na imageshacku już go nie ma .... Co do pozostałych (wszystkich nie przeglądałem) - modelki nie przykuwają mojego oka, no może poza "Radwańską", bo też złapałem się, czy to przypadkiem nie Ona. Dzisiejsze zdjęcie 72: jest rozwalone... mimo iż modelka zdecydowanie na tak, kolory na nie. Kompozycyjnie też na nie, całość zepsuł ten kawałek głazu, za którym chowa się zjawiskowa modelka, a do tego wszystkiego 1/3 zdjęcia zamazana. Moim zdaniem to modelka powinna być na pierwszym planie, a nie filar. Kawałek ust i żuchwy ucięty . Portrety mają to do siebie, że najważniejszą postacią na niej jest właśnie model. Pozdrowienia i nie zniechęcaj się!

Kolory poleciały widzę, imageshack dziwnie odejmuje mi kontrast ze zdjęć, wrzucę to na inny hosting później. Dzięki za opinię, kompozycja wydawała mi się całkiem ok.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Bombi91 Zobacz posta
    Kolory poleciały widzę, imageshack dziwnie odejmuje mi kontrast ze zdjęć, wrzucę to na inny hosting później. Dzięki za opinię, kompozycja wydawała mi się całkiem ok.
    Imageshack niczego nie odejmuje - jeśli w opcjach wysyłania pliku zaznaczysz, aby nie modyfikował zdjęcia. Domyślnie skaluje i masakruje, ale łyka również 100% oryginały jeśli zaznaczysz w opcjach w oknie wysyłania pliku.

Miasto
    London

ten kamień po lewej rozmazany jakoś mi nie pasuje, sorry bombi, fota fajna ale kurcze flaki i coś ci się wdarło na zdjęcie PHOTO BY... i ani podpisu ani nic...? wróciłem z urlopu wogóle, dwie sesje w polszy zrobiłem, jest materiału troche

Przekadruję to, rozwiążę ten problem z kolorami i wrzucę ponownie. Właśnie nie wiem dlaczego ucięło mi dół zdjęcia.

Rozwiązałem problem z kolorami: okazało się, że w PSie miałem przestawiony profil kolorów...

Poprawione 72.

Miasto
    London

Bombi tamten profil był lepszy niż ten jak dla mnie ciekawszy , a kwadrat do mnie jakoś nigdy nie przemawiał...

Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów