No tak myślałem, ale chciałem wstawić poprawione. Nie zawsze mi wychodzi jak widać.![]()
No tak myślałem, ale chciałem wstawić poprawione. Nie zawsze mi wychodzi jak widać.![]()
"Witam wszystkich na forum, niedawno nabyłem pierwszą lustrzankę i chciałbym podzielić się moimi 'pstrykami'. Zapraszam do oceniania."
No właśnie, do tego należałoby teraz dołożyć jakąś dobrą książkę o podstawach fotografii, bo wszystkie zdjęcia pokazują brak znajomości podstaw właśnie. Jest cheć, pasja itd., wszystko super ale niepotrzebnie wyważasz otwarte drzwi, ktoś już to zrobił wcześniej![]()
świetne, czemu tylko ja (ja) tak bardzo nie lubie kwadratów
![]()
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Mam wrazenie, że torebka jest zbyt intensywnie kolorowa w stosunku do całości zdjęcia, zbyt przyciągając wzrok (jest w mocnym punkcie, co wzmacnia przyciąganie wzroku) - no chyba ze to zdjęcie reklamowe produktu. Poza tym ok, przyjemnie się mi ogląda.
Pozdrawiam Rysiek
Dzięki.Zdjęcie reklamowe to nie jest, także nad torebką popracuję.
nie ma co pracować nad torebkązdjęcie spoczko! tylko nie cropuj ich na siłę
oj przesadzasz kolegoto, że modelka ubrała jasną torebkę to chyba tylko jej upodobanie - weź tu kurczę zrozum kobietę
.
A tak całkiem na poważnie widzę postęp - tylko nie cropuj tych zdjęć do kwadratu i będzie miodzik! Pozdrawiam
Coś tam poczyniłem ostatnio.
74.
gdzies ty był jak ciebie nie było bombi?fajn fota
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.