Już abstrahując od wyboru i w ogóle, ale w L AF też niekoniecznie musi działać prawidłowo. Prawdopodobieństwo sukcesu jest większe, ale i tak jest dalekie od pewności.Hmm, czyli jednak zdarzają się "sytuacje" z AF![]()
Ostatnio edytowane przez jellyeater ; 11-03-2014 o 13:04
No ja kupiłem S35, ale jednak zdecyduję sie na zamianę na C35, bo jednak jak jest ciemniej to Sigma ma trochę problem z ostrością, a czasami w dobrym świetle umie ładnie przestrzelić.
za porada witka i matsila kupilem s35 i musze przyznac rewelka...test bojowy juz przeszla na chrzcinach w kosciele i musze przyznac ze nie mialem problemu z AF - robil ci chcialem. nie wiem jak w PL z cenami ja w uk placilem 550£ z wysylka.
Akurat 35L ma jeden z najlepszych AFów w eLkach. Szybki i celny, równać się z nim może jedynie 135L. Inne stałki z tej serii już gorzej. Nie znam nikogo kto narzekałby na AF 35L, zaś z sigmą już tak pięknie niestety nie jest. No ale to chyba jedyna przypadłość tego szkła i nie zawsze potwierdzana.
Kurcze, mam canona a polecam sigmę. Jakiś dziwny jestem.
Super, że jesteś zadowolony, o to chodzi.
R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty