Kupiłem i jestem zachwycony :-)
pierwsze wrażenie . to baardzo ciężki :-)
Bałem się żeby nie było jakiś dziwnych przypadłości Sigm ale trafia i działa idealnie :-)
Kupiłem i jestem zachwycony :-)
pierwsze wrażenie . to baardzo ciężki :-)
Bałem się żeby nie było jakiś dziwnych przypadłości Sigm ale trafia i działa idealnie :-)
Ostatnio edytowane przez szambonur ; 27-03-2013 o 11:14
MARANTZ czy byłaby możliwość spotkania się gdzieś namieście, np w manu z Tobą i Twoją sigmą ?Chętnie bym pomacał bo mocno zastanawiam się nad zmianą 30/1.4 ale wiesz jak jest w Łodzi z dostępnością tego szkła... (chociaż może trafiłeś je gdzieś u nas w sklepie?)
W Pabianicach pomacasz. Daleko nie jest. Nazwy sklepu nie podaje, bo... tam jest tylko jeden sklep![]()
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
O dobrze wiedzieć, zdecydowanie bliżej niż do warszawy![]()
Pytanie praktyczne do posiadaczy - jak wygląda praca autofocusa w porównaniu do C50 1.4 i C85 1.8?
Panie i Panowie,
Czy ma ktoś doświadczenia z używaniem z body 50D?
Zastanawiam się czy pełna klatka jest tutaj absolutnym minimum, aby uzyskać spodziewany efekt.
Na tym forum FF jest absolutnym minimum, żeby zrobić jakieklowiek zdjęcie![]()
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Moje obawy co do szybkości AF w czasie reportażu i zdjęć przy słabym oświetleniu rozwiane, sigma przeszła bez problemu przez całodzienny reportaż nie szukając punktów, trafiając gdy było jasno jak i szarówa przy sztucznym oświetleniu na sali (działam na 5DII). Także polecam jak ktoś się zastanawiał. Z podpiętym czymś szerokim na jednym body + sigma na drugim można cały reportaż ślubny strzelić bez problemu.