Winieta jednak mniejsza.W wszystko inne jak było widać na teścikach użytkowników. Będzie 35 L mk II.
Mnie interesuje jeszcze ten USB - dock. Tym się powinno niby dać te obiektywy wyrychtować.![]()
Winieta jednak mniejsza.W wszystko inne jak było widać na teścikach użytkowników. Będzie 35 L mk II.
Mnie interesuje jeszcze ten USB - dock. Tym się powinno niby dać te obiektywy wyrychtować.![]()
Cichy, lepiej powiedz jak tam zwątpienie w Nikona i Sigme?
Lepiej niech łzawią od cebuli, niżby miały z nich lać się łez potoki, gdyby była do chrzanu...
Poza tym - stojąc na nieubłaganym gruncie teorii - przy tak zacnej korekcji aberracji, cebula musi w oczy szczypać:
There are lenses with nicely parallel tangential and sagittal MTF curves but which are
spherically strongly overcorrected. This correction state causes annular defocused point spread functions, which
are visible as rim-lights and as pairs of lines and produce a restless-looking background.
http://www.zeiss.com/C12567A8003B8B6..._Kurven_EN.pdf
EOS - conditio sine Kwanon...
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Z lampą różowawy zafarb skóry, zielenie w tle (tam, gdzie zwykle u Canona są pomarańcze - w świetle sztucznym).
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czy ja dobrze rozumuję czy cichy przerzucił się na Nikona? D800 było powodem? Can't believe it!
5DIII, EOS R, 15-35L IS RF, 24-70L II, 50L, 85L1.2 RF, 135A, 600EX-RT, 430EX III-RT, PRO-1, Eizo CG243W
500px