Nie staje po żadnej stronie w tej przepychance sigmowej chciałem tylko powiedzieć, że tak mnie zainteresowaliście "cebula", że przejrzałem swoje zdjęcia i oto 24/1,4 II i... "cebula" na którą nigdy nie zwróciłbym uwagi gdyby nie Wy. Dzięki koledzy
Nie staje po żadnej stronie w tej przepychance sigmowej chciałem tylko powiedzieć, że tak mnie zainteresowaliście "cebula", że przejrzałem swoje zdjęcia i oto 24/1,4 II i... "cebula" na którą nigdy nie zwróciłbym uwagi gdyby nie Wy. Dzięki koledzy
Widocznie Tajka polerująca szkła canona miała już sparciałą skórę na udach.
Albo chcieli "przyoszczędzić" i zamiast ściągać szkło z księżyca zaimportowali z Chin?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Odkrycie cebuli - temat roku 2012. Co będzie następne ? Brakuje mi wyobraźni.
5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USM
Ale cebula Canona to taka cebulka tulipana. A cebula Sigmy to zwykła śmierdząca jak ogr cebula.
IMHO to problem cebuli jest marginalny. Chyba, że ktoś robi całkowicie rozostrzone zdjęcia jak w podawanym sporo wcześniej przykładzie choinek.
Nawet z przystawką to szkoło będzie tańsze. A każdy sobie chętnie skalibruje. Ludzie tu lubią testy.Ciekawe czy wypuszczą 50'tke współpracującą z tą przystawką.
Ostatnio edytowane przez jellyeater ; 02-12-2012 o 21:40
Jak przystawka trafi pod strzechy, to dopiero będą jajca. Pluginy, presety, kto, co ile i dlaczego tylko tyleCzy dobrze ostrzy, czy powinienem jeszcze dodać kilka jednostek? Ile ustawiacie do kościoła z czerwonej cegły i dlaczego ? Jaka minimalna odległość na chrzest ? Wczoraj trafiało, dzisiaj nie trafia. Zbiorowa schiza się pogłębi.
5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USM
35 sztuk z mocowaniem Canona już leci do Polski ;]
Ważne żeby Cichy szybko zgarnął jakąś, do szybkiego testu![]()