Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Nie przesadzajcie :-). Po prostu nie życzę sobie by ktoś kto mnie atakuje pisał do mnie na "ty", według mnie zdanie nabiera wtedy pogardliwego tonu.
Poza tym na końcu swojej wypowiedzi wstawiłem emotkę która powinna dać do zrozumienia czytającemu, że zdanie było napisane z "przymrużeniem oka".
Ostatnio edytowane przez kulek855 ; 21-02-2016 o 14:26
Pan wybaczy Panie kulek855![]()
Ja nigdzie nie napisałem, że 6D nie na się robić zdjęć.
Napisałem jedynie o jego ograniczeniach, które są faktem nie podważalnym.
A to, że komuś te ograniczenia w niczym nie przeszkadzają to już inna sprawa.
Napisałem rzeczowo i na temat, a Pana odpowiedź to tak trochę jak u sfochowanej kobitki, czyli przegięcie pały - ze skrajności w skrajność.
I nie ma co się obrażać.
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Nie spotkałem się jeszcze z internetowym forum, gdzie użytkownicy nie pisali by w formie na "Ty". W większości się nie znamy
i w realu jesteśmy dla siebie obcymi ludźmi, ale forum to specyficzne miejsce, gdzie się przyjęło taką formę zwracania do
siebie, czy to na spokojnie, czy w ostrej dyskusji. Jak się to komuś nie podoba, to nikt nikogo nie zmusza do korzystania aktywnego
z forum, może taka osoba je tylko czytać.
Canon 6D + C24-105/4 L + C70-200/4 IS L + C85/1.8
Ogólnie to ludzie będą zawsze narzekać, ja robiłem zdjęcia Canonem 5Dc, teraz mam 6D i otrzymałem to co miałem w 5Dc tylko że jeszcze w szerszym zakresie, mówię tu o dynamice czy wysokim ISO, korzystam prawie zawsze z punktu centralnego, i jestem zadowolony, zawsze można dołożyć do czegoś by mieć lepiej/więcej czy to body czy to szkło, czy to sprzęt studyjny czy statyw, trzeba umieć korzystać z tego co się ma.