Strona 429 z 495 PierwszyPierwszy ... 329379419427428429430431439479 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 281 do 4 290 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

no i ogłoszenie się pojawiło, trochę przesada, 61postów dobiło, koniec spamowania i jazda do giełdy
    SONY

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    no i ogłoszenie się pojawiło, trochę przesada, 61postów dobiło, koniec spamowania i jazda do giełdy
    10 lat czekania, ale warto było!
    | D7100 | 12-24/4 | 70-200/2.8 | 150-600/5-6.3 |

A co z tym piszczeniem??
    Pierwszy raz coś takiego mam - myślałem że bateria, ale przy oryginale jak i zamiennikach jest to samo.

Coś już napisał
    Miasto
    Irlandia/Polska

Przeczytałem 429 strony tego tematu w 3dni...
    Ok, przesiadam sie z 5D na 6D, ktoś poradzi jakie sa obecnie promocje? Gdzie najlepiej kupić?
    W temacie czytałem ze były promocje z Adobe, pózniej z cashbackiem itd.

Canon EOS 6D Body - SKAPIEC.pl
    Pierwszą ofertę bym sobie odpuścił - raczej kupował bym w "znanych" sklepach.
    Sam kupiłem w Media Markt ze względu na raty - jak się uprzesz to będą to raty bez prowizji i ubezpieczenia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

4500 to w tej chwili normalna cena za tę puszkę (Stany, Azja). Jeśli komuś się nie spieszy, to warto się wstrzymać, bo u nas pewnie też dojdzie wkrótce w podobne rejony, najprawdopodobniej za sprawą jakiegoś cashback. Do valuebasket nie będę ani zachęcać ani przeciwnie, mnie w tym sklepie potraktowano znacznie lepiej niż w tzw. "znanych" sklepach.

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Do valuebasket nie będę ani zachęcać ani przeciwnie, mnie w tym sklepie potraktowano znacznie lepiej niż w tzw. "znanych" sklepach.
    Nie kupowałem, dlatego nie polecam.
    A o "znanych" sklepach pisałem z perspektywy ewentualnych reklamacji i gwarancji

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    4500 to w tej chwili normalna cena za tę puszkę (Stany, Azja).
    Czyli różnica z grubsza o VAT. Spodziewasz się że ten podatek zniosą w najbliższym czasie? :>
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar tom517

Cytat Zamieszczone przez poli_x Zobacz posta
    Przeczytałem 429 strony tego tematu w 3dni...
    Ok, przesiadam sie z 5D na 6D, ktoś poradzi jakie sa obecnie promocje? Gdzie najlepiej kupić?
    W temacie czytałem ze były promocje z Adobe, pózniej z cashbackiem itd.
    Ja w grudniu sprzedałem z przebiegiem 5K za 4600, jednak zatęskniłem i od paru tygodni się rozglądałem za podobną sztuką, to przyznam że ciężko było znaleźć w podobnej cenie choć parę dni temu się udało . Mam wrażenie, że cena poszła w górę i mniej ofert. Sam rozważałem valuebasket, najtańszą ofertę jaką wypatrzyłem to był Gandini z allegro (dobrych parę lat temu kupiłem u niego 30D, także z mojej strony sprzedawca ok). Cashback się zaczął ale na 7DII z obiektywami, także drugiego nie przewiduję szybko. Jak nie masz parcia poszukaj przez 2 tygodnie i jak się pojawi dobra oferta to bierz, jeśli nowy najtaniej to z allegro lub z ceneo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Czyli różnica z grubsza o VAT. Spodziewasz się że ten podatek zniosą w najbliższym czasie? :>
    Nie, tam też mają podatki. Poza tym wcześniej różnice w cenie 6d były praktycznie pomijalne. Teraz jest spora. Obniżki ceny są znaczne, bo puszka powoli na wylocie. A tak na marginesie, to również Canon w Polsce nie tak dawno sprzedawał (przez dwa dni, bodaj październik/listopad) 6d po cenie efektywnej poniżej 4500. Zgodzę się natomiast, że obecnie pewnym problemem może być słaba złotówka. Niemniej te 4500, to i tak liczone po obecnym kursie.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 27-02-2015 o 15:13

Strona 429 z 495 PierwszyPierwszy ... 329379419427428429430431439479 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów