Strona 361 z 495 PierwszyPierwszy ... 261311351359360361362363371411461 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 601 do 3 610 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Spust jest miękki, dla mnie zbyt miękki

Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
    Lubie Canon-a, lubię Nikon-a, fajny jest Lightroom i CaptureOne
    Flickr Facebook

Uzależniony

Widocznie nie jest to tak dobry aparat, jak mogłoby się wydawać. Ja właśnie czekam na kuriera i jestem trochę zestresowany. Może nie przyjmę paczki?

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez robson999 Zobacz posta
    Widocznie nie jest to tak dobry aparat, jak mogłoby się wydawać. Ja właśnie czekam na kuriera i jestem trochę zestresowany. Może nie przyjmę paczki?
    Durniejszego komentarza dawno na forum nie widziałem...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Durniejszego komentarza dawno na forum nie widziałem...
    Proponuję trochę powściągliwości oraz wewnętrznej ogłady na forum publicznym kolego...

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez vaas Zobacz posta
    Spust jest miękki, dla mnie zbyt miękki

Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
    kwesta indywidualnych upodobań, mam duże dłonie, a lubię małe aparaty i nie potrzebuję wynalazków typu grip, podobnie ze spustem ten w 6D jest doskonały znacznie lepszy niż w serii xxxd.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Grabus Zobacz posta
    Pozwolę sobie przypomnieć pytanie sprzed kilku stron w tym temacie, które przeszło zupełnie bez echa.
    Nikt nie ma nic do napisania na ten temat? Teraz dopiero zajrzałem do tego porównania i muszę przyznać, że wyniki były bardzo zaskakujące, praktycznie zmieniające mój obecny punkt widzenia tych dwóch aparatów. Nikt nie ma nic do napisania w tej kwestii?
    Ale jakich wniosków się spodziewasz, że oba przy filmie dają mydlany obraz z morą w gratisie ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

To jakaś dziwna sprawa, już dzisiaj 3 raz powołuję się na nowy numer EOSmagazine April-June 2014. Teraz na str. 56-61 gdzie jest artykuł EOS 6D in the field w którym Graham Clark, zawodowy fotograf pejzażu opisuje swoje całoroczne doświadczenia z 6D, omawia wady i zalety, częściowo porównuje z 5D3, sporo fotek.

Podsumowanie :
    Dla fotografów pejzażu którzy oczekują ekstremalną jakość obrazu ............. bardzo rekomenduję ten aparat.

jp

PS
    Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę przesłać skany tych 6 stron (j. angielski)
    Info na priv : jan.pawlak@onet.pl

zoom2, skany poszły
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 24-04-2014 o 17:57
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Pełne uzależnienie

Czego się spodziewasz - nagrody ? Mądra ta Twoja wypowiedź to nie jest niestety
    Wielu zawodowych fotografów rekomenduje 6D jako wymarzony sprzęt do fotografii krajobrazu w podróży.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 24-04-2014 o 21:29
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Czego się spodziewasz - nagrody ? Mądra ta Twoja wypowiedź to nie jest niestety
    Wielu zawodowych fotografów rekomenduje 6D jako wymarzony sprzęt do fotografii krajobrazu w podróży.
    Kolejny naprawiacz świata??? Na pewno nie będę przepraszał, bo nikogo nie obraziłem. Mało tego, nic głupiego nie napisałem. Tak sie składa, że od kilku godzin posiadam 6D, więc jak go bardziej przetestuję, to napiszę co nieco. Nie posiadam na szcęście klapek na oczach, więc na pewno nie będę bronił czegoś dlatego, że zapłaciłem, a jeśli zapłaciłem, to ma być ok!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Mało tego, nic głupiego nie napisałem.
    Skąd, zastanawianie się czy nie wydymać sprzedawcy na koszty przesyłki ze względu na własne rozchwianie emocjonalne faktycznie jest godne pochwały :-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Strona 361 z 495 PierwszyPierwszy ... 261311351359360361362363371411461 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów