W zupełności to rozumiem. To był taki mały żarcik z mojej strony, wynikły zapewne z lekkiej zazdrości. Sam bym chętnie łapki na 6d położył, ale żona by się chyba do mnie przez tydzień nie odzywała ;-)
Pozdrawiam
Grabus
W zupełności to rozumiem. To był taki mały żarcik z mojej strony, wynikły zapewne z lekkiej zazdrości. Sam bym chętnie łapki na 6d położył, ale żona by się chyba do mnie przez tydzień nie odzywała ;-)
Pozdrawiam
Grabus
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Oj chłopaki, nie namawiajcie![]()
Pozdrawiam
Grabus
Jak to mawiał św. Łukasz, cropem ISO nie oszukasz
Tak na poważnie, trafiło się parę groszy i przy sprzedaży cropa udało się naciułać na 6D. Sigmy 18-35 trochę szkoda (ale przejdzie), żona pomarudzi parę dni (taki jest pakiet przy zakupie) i będzie git.
Pozdrawiam
p.s. przez pierwsze zdjęcie zrobione na ISO 12800 bolą mnie kolana - od opadającej szczęki
6D, Tami 24-70, Sigma 70-200 OS
Mam pytanie.Czy ktos z userow wola rawa z 6d na kompie z windowsem xp? Czekam na nowego kompa,a DPP mimo ze jest wersja 32 bit na xpeka nie widzi raw z 6d.Wolanie rawa w puszce nie urządza mnie. B.prosze,poradzcie bo umieram z niecierpliwosci.Dzieki z gory :-)
Ostatnio edytowane przez photogambler ; 15-02-2014 o 13:14 Powód: uzupelnic
6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...
6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...
Nie latwiej sciagnac aktualna wersje?