Strona 256 z 495 PierwszyPierwszy ... 156206246254255256257258266306356 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 551 do 2 560 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Uzależniony Awatar poszukiwacz2006
    Miasto
    dawna stolica

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Eeee, jak ta puszka tak naświetla, to niezła wtopa :-)
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Bywalec
    Miasto
    Dzianisz

chwile wcześniej fociłem czarnego kota i miałem ustawione -1ev

Coś już napisał
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Daj jakieś zdjęcia takie normalne z tego aparatu. poproszę Jest niby w sieci kilka ale wszystkie dopieszczone, chciałbym coś surowego zobaczyć na ISO 6400. Chyba, że znacie link gdzie mogę takie zdjęcia pooglądać, ale nie modelek w studio czy kwiatków w doniczce.

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Masakra jakaś ! : o

Sorry kolego, ale nie psuj więcej opinii tego aparatu, takimi zdjęciami - bez obrazy, to już lepiej zdjęcia mojej kobiety wyglądają, która robi na 4letnim finepixie na pełnym auto

Bywalec
    Miasto
    Dzianisz

chyba nie wiesz kolego o co chodziło w tych zdjęciach. to nie miały być foty na wystawe lub do galerii jakichś. to są 100% cropy na AI servo żeby sobie zobaczyć czy można tego używać czy nie. o naświetleniu wspomniałem

Bywalec
    Miasto
    Dzianisz

http://img841.imageshack.us/img841/1551/mg0040b.jpg
    tu 70% crop z AI, na oko trafionych było około 80% zdjęć

witam.
    mam pytanie do praktykow: na ile rozni sie szybkosc pracy srodkowego af w porownaniu do 1ds II i IIII w one shot? nie mowie o sytuacjach z mala iloscia swiatla gdzie ponoc 6d wygrywa, tylko w takich normalnych, dziennych. mam obiektywy f/4. zastanawiam sie nad wymiana na 6d, a na dobra sprawe uzywam tylko srodkowego punktu autofocusa i pomijajac wszystkie inne roznice to dla mnie kluczowa sprawa. czy faktycznie jest duza roznica w szybkosci af?

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez totus Zobacz posta
    witam.
    mam pytanie do praktykow: na ile rozni sie szybkosc pracy srodkowego af w porownaniu do 1ds II i IIII w one shot? nie mowie o sytuacjach z mala iloscia swiatla gdzie ponoc 6d wygrywa, tylko w takich normalnych, dziennych. mam obiektywy f/4. zastanawiam sie nad wymiana na 6d, a na dobra sprawe uzywam tylko srodkowego punktu autofocusa i pomijajac wszystkie inne roznice to dla mnie kluczowa sprawa. czy faktycznie jest duza roznica w szybkosci af?
    Z 24-105 środkowy działa bardzo szybko i sprawnie.

dzieki. wlasnie generalnie wszyscy sa zadowoleni, natomiast chodzi mi o bezposrednie porownanie, czy szybkosc pracy jest mocno w tyle za 1d

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez totus Zobacz posta
    dzieki. wlasnie generalnie wszyscy sa zadowoleni, natomiast chodzi mi o bezposrednie porownanie, czy szybkosc pracy jest mocno w tyle za 1d
    Zależy też od tego jakie szkło podepniesz. Jedynki mają bardzo wydajną "elektrownię" to ma spory wpływ na żwawość pracy AF-a - szczególnie w szkłach w których jest czym poruszyć.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 256 z 495 PierwszyPierwszy ... 156206246254255256257258266306356 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów