Canon EOS 6D - test lustrzanki - Wstęp - Testy - lustrzanki - Swiatobrazu.pl
Chyba tego tu jeszcze nie było. Zamieszczam wyłącznie informacyjnie . Autor znalazł nawet diodę wspomagającą AF! Fiu - fiu...
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Też mnie to rozbawiło.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Generalnie test jest ok, ale babol znaczący. A wystarczyłoby przeczytać instrukcję.
miałem dziś okazje pofocić 6d w studio, wszystko świetnie, tylko zaskoczyłem się czasem synchronizacji z radio-obiornikami Yongnuo rf603 przy czasie 1/160s pojawiał się już delikatny czarny pasek, dalej przy krótszych czasach mocniejszy czarny pasek... Canonem 50D używam czasów 1/200s pasek dopiero pokazuje się przy 1/250s
Troszeczkę czuje się zawiedziony ...
'jak czlowiek umrze, to nie zyje' kurt vonnegut, jr.
Masz Dropboxa? Nie? To masz: http://goo.gl/wDbXq + 500MB dodatkowo ;-)
Panowie
Z zaciekawieniem przygladam sie dyskusji na temat nowgo dziecka canona i jak kazdy ,kto chce isc z duchem czasu i tecniki, mysle o tej puszce. Na polskich forach zdania sa strasznie podzielone.Na swiecie ludzie zachwycaja sie czuloscia i jakoscia fotek. Jak zauwazylem chca masowo wymieniac 5dMII na 6D (szkoda ,ze tego nie widac po cenach tego pierwszego na rynku ). Obecnie uzywam 1ds m III do studia i 5d mI na wszystko poza. Ostatnio i mnie dopadly wesela i inne dziwne uroczystosci od ktorych sie bronilem ( kasa jest wazna) Wpadlo kilka koncertow i tutaj dylema.Puszka czula na brak swiatla,wiec jak dla mnie. W zasadzie moglbym myslec o 5dII ale nowinki korca. Pytanie do Was ... co byscie proponowali w takiej sytuacji?
Dziekuje za wszystkie sugestie![]()
Tylko L i X reszta bez wiekszego znaczenia