Jeszcze niedawno temu, głównie rozmowy o aparatach odnosiły się do zdjęć, teraz w większości widzi się onanizacje sprzętową i tematy typu jak połączyć aparat z satelitą, albo z ifonem

i innymi pierdołami,coby baterii nie wyczerpało, bo nie starczy mocy na ewentualne robienie zdjęć ... !

Cieszcie się, zapowiadają już systemy operacyjne do aparatów, jak windows, android w tel. będzie jeszcze więcej możliwości analizowania sprzętu pod takim kątem, więcej radości z zabawy grzebania po menu aparatu, może nawet będzie możliwość zainstalowania gier wideo żeby można było co robić owym aparatem
Niczego sensownego niestety nie dowiedziałem się w ostatnich postach, na temat tego aparatu, ale chyba już nic więcej nie dowiemy się o tym sprzęcie w kwestii robienia zdjęć, wszystko zostało powiedziane ...
Dobrze że dziś mam sesje, muszę się otrząsnąć od czytania o tych wszystkich bajerach i znów przypomnieć do czego służy aparat, wiedząc że iso 6400 nie jest najważniejsze, gps, i satelity i ifony w aparacie
a dziś focę C50D, mam nadzieje że bez gps, zapamiętam gdzie robiłem zdjęcia, i znajdę powrotną drogę do domu

hmmm... a czy w ogóle 50D da się zrobić zdjęcia ?