leży w bardzo dużej dłoni znakomicie. natomiast obsługa - jak na razie, fatalna, kółko małe, za nisko.
1/4000 też jest sporym ograniczeniem.
aparacik na pewno przyjemny, ale też jest to duży kompromis![]()
Canon EOS 6D
z licznymi, działa ok, nic nie trzeba regulować.
Miałeś może styczność z 40D/50D? Jeśli tak to jak w stosunku do nich wygląda praca tylnego kółka (wielkość, łatwość operowania)? Praca wybieraka AF nie ma tu dla mnie znaczenia. Jeszcze jedno: czy jest wystarczająca ilość miejsca na palce między gripem, a zamontowanym obiektywem?
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
mała korekta - nomen omen - z 24LII nie dogaduje się najlepiej, ale też nie jest źle.
jeszcze raz podsumowując: bardzo fajny aparat, i fajny jest tu wyrażeniem odpowiednim
mimo wszystko przy 5d3 ilość ograniczeń jest spora w kontekście moich oczekiwań. ale w pracy się na pewno sprawdzi nieźle.
Ja mam taką klepodajdkę Samsun EX-1 i tam jest 1 / 1 500 s i daje radęheheh , za bardzo 1/4000 s bym się nie przejmował. Chyba, że ktoś ma sporo szkieł f0.85 i ładuje w słoneczne dni na pełnej dziurze
![]()