I lepszą rozpietość tonalną w dolnych zakresach ISO. I nie gubi na wysokich ISO szczegółów w czerwieni. I niestety Nikon Corp. rżnie głupa że syf i olej na matrycy bierze się ze smażenia frytek :-(Zamieszczone przez mierkiewiczm
I lepszą rozpietość tonalną w dolnych zakresach ISO. I nie gubi na wysokich ISO szczegółów w czerwieni. I niestety Nikon Corp. rżnie głupa że syf i olej na matrycy bierze się ze smażenia frytek :-(Zamieszczone przez mierkiewiczm
Pentax K-5 II, Leica M9
W sumie to chyba wszystkie zalety D600 wynikają nie z zasługi samego nikona, a z matrycy pochodzącej od sony.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
No może jeszcze D600 jest bardziej ergonomiczny i ma wbudowaną błyskawkę, ale to już szczegóły.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
http://www.canon-board.info/galerie-...aparatu-74163/ - galeria na CB
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
puszka idealna bo robi dobre zdjęcia tam gdzie ciemno? Ludzie, idąc za trendami narzucanymi przez producentów zapominacie chyba czym jest fotografia..
Plusem 6D jest jego czułość (-3EV) 1 punktu AF. Reszta ma mało współnego z aparatem "idealnym" a nawet obok niego nie stał
Ostatnio edytowane przez adrenag ; 26-12-2012 o 14:09