Strona 60 z 495 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

aha rozumiem że Tobie nie zdażyło się nigdy pomylić. Większość też tak myślała bo na dpreview też podali.
    No niestety do polityki się nie mieszam bo każdy wie jak to jest, jak obiecują i w ich bajki nie wierze
    Pewnie, że bardzo dobrze. Też się z tego powodu ciesze, że nie ma touchscreena bo będzie bardziej wytrzymały przez to i mniej awaryjny. Cały czas mi to chodzi po głowie że widziałem dlatego napisałem logiczne, ale mniejsza z tym. Nigdy nie pisze jak czegoś nie sprawdze. Za dużo oglądałem tych prezentacji i utrwaliło się przez to. To w nastepnym body będzie dopiero zastosowane:wink: No ale looz, nic się nie stało. Tu w wątku też o tym była mowa, więc o co biega. Nie ma co gdybać bo ja tylko sobie głowe zawracam tym niepotrzebnie. Pozdrówki
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 24-09-2012 o 20:04

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    ... ale wręcz jest to jej patologiczna i zdegenerowana forma.
    Kiedyś to się kobiety po [censored] głaskało, dzisiaj się głaska telefony komórkowe i inne graty Nie martw się, era sprzętów głaskanych dopiero nadchodzi...niestety.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Uzależniony Awatar jac+

NO PATRZ! Ja tu żartem prostuję mu światopogląd, a ten się zaperza. LUZIK! Co do pomyłek to nawet zdrowo raz na jakiś czas się "walnąć". Choćby dla pokazania światu, że się nie jest androidem. Ludzie nieomylni są nie do zniesienia. Jak każde ekstremum.
    Ostatnio edytowane przez jac+ ; 24-09-2012 o 20:09
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Kiedyś to się kobiety po [censored] głaskało, dzisiaj się głaska telefony komórkowe i inne graty Nie martw się, era sprzętów głaskanych dopiero nadchodzi...niestety.
    w następnym modelu canon zastosuje, więc nie ma co się martwić na zapas bo głaskanie nas nie ominie:-D

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    NO PATRZ! Ja tu żartem prostuję mu światopogląd, a ten się zaperza. LUZIK! Co do pomyłek to nawet zdrowo raz na jakiś czas się "walnąć". Ludzie nieomylni są nie do zniesienia. Jak każde ekstremum.
    ano patrze i widze, że robotem nie jestem i każdy z nas ma prawo się chociaż raz w życiu pomylić.
    No już obiecuje poprawe i proszę o rozgrzeszenie:razz: Mówisz o ekstremum lokalnym funkcji
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 24-09-2012 o 20:14

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Cytat Zamieszczone przez pawelo1 Zobacz posta
    dlaczego tak uważasz że jest niżej klasowo. Cenowo będzie dużo mniej kosztował niż obecnie nawet 5D II.
    Gdyby był klasę wyżej canon nazwałby go 4D . To jest dość proste. Nie napisałem, że bedzie gorszy od 5DII, być może będzie lepszy, są na to duże szanse. W końcu to aparat 4 lata młodszy a w tym biznesie to jest już czasem technologiczna przepaść. Nie cena jednak kreuje klasę. Aktualnie 600D jest dużo droższy od 10D, co nie zmienia faktu, ze jest to klasa niżej, nieprawdaż ? Jak z samochodzmi, mimo, że stare bmw 5 z lat '90, nadal jest klasę wyżej niż nowa 3-ka.
    Z ocenami proponuję jednak poczekać do testów, bo widzę, że już wielu z nas albo go gloryfikuje albo wiesza na nim psy. Jedno jest pewne, 5DIII nadal pozostanie lepszym aparatem, bo kto by go kupował...
    P.S. Dla mnie waga i wielkosć 5D w porównaniu z 6D przynajmniej z opisu jest dużą zaletą tego pierwszego. Mimo że nie mam łap jak goryl, to dużo lepiej leży mi uchwyt większego aparatu, a 5DIII jest po prostu pod tym względem mistrzem świata. Z większym obiektywem jest idealnie wyważony.

miło by było jakby ktoś z wawy się wybrał na te warsztaty i podzielił wrażeniami.
    Będę jutro w okolicy, może się skuszę.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 24-09-2012 o 20:15
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Na codzień używam iPhone'a, Macbooka, Wacoma Intuos Touch, i mojej - niezawodnej od ponad 15 lat - żony. Wszystkie te urządzenia doskonale obsługuje się przy pomocy dotyku, głaskania i multigestów.

Uzależniony Awatar jac+

Mówisz o ekstremum lokalnym funkcji
    Nie wiem w jaki sposób, ale po 20 latach nawet pamiętam co to jest . Najwyraźniej szkoła średnia z okresu przełomu ustrojowego była nad wyraz skuteczna. Potem przyszło nowe...
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Na codzień używam iPhone'a, Macbooka, Wacoma Intuos Touch, i mojej - niezawodnej od ponad 15 lat - żony. Wszystkie te urządzenia doskonale obsługuje się przy pomocy dotyku, głaskania i multigestów.
    Hmmm.. tylko żeby nie wyszło że głaskasz iPhone'a i Maca dotykasz Wacoma, a na żonę to już tylko multgiesty zostają .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

wątek się wypala, może i lepiej...

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    wątek się wypala, może i lepiej...
    Spoko! Jest przecież przed nami, komentatorami sprzętowymi, spotkanie w Proclubie!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 60 z 495 PierwszyPierwszy ... 1050585960616270110160 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów