Ktos sie pomylil. Nigdzie na necie nie ma zadnej wzmianki na ten temat
Witam wszystkich, Tutaj z kolei mamy stałoogniskowego zooma![]()
Obiektyw Canon zoom lens/EF 50mm1.2LUSM (1257B005AA) - Ceneo.pl
Gdzie sie tak mowi?
No jak gdzie, na mieście i w ogóle.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pewno sprzedawca próbuje nakręcić sobie sprzedaż. Tutaj jest body sprzedawane bezpośrednio przez Amazon ("Sold by Amazon.com") Amazon.com : Canon EOS 6D 20.2 MP CMOS Digital SLR Camera with 3.0-Inch LCD (Body Only) : Camera & Photo i nie ma żadnego dopisku "(discontinued by manufacturer)".
Jak 6D pojawi się na tej liście ????????????????????? EOS???? to wtedy na 100% będzie można o nim mówić że zaprzestano jego produkcji.
EOS 6D Mark II to Move Upmarket? [CR1] ÂŤ Canon Rumors
Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 25-10-2014 o 17:20
Może dajmy spokój z tymi plotami i uproszczeniami od tego jest inny wątek. Jak wejdzie następca to będziecie na 100% wiedzieć że stary idzie do lamusa, a póki co szkoda czasu na takie dywagacje.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner