wystarczy zainstalować dołączoną płytkę i po temacie
lub najnowszą wersję z neta
Tak OCZYwiscie zrobilem.Ale nie widziala raw-a.Juz jest ok jak wrzucam z czytnika na folder a potem drag and drop.Dziala!! Reszte obadam ...ogolne dzięki!
![]()
Ostatnio edytowane przez photogambler ; 17-02-2014 o 19:10
6d, 50 1,8 STM, 16-35 f4 IS L, 24-105 f4 IS L ,85 1,8 USM, 70-200 f4 IS L, pleśniaczki, itepe...
Też chętnie bym się dowiedział (mam na myśli 6D)
Zaciekawiła mnie ta informacja (odbiegając od tematu) to jedyne co znalazłem to oferty z ebay, i faktycznie wychodzi około 4500zł za body i jest darmowa przesyłka do UK. Pytanie tylko co z cłem, czy trzeba dodatkowo coś płacić czy to wszystkie opłaty? Orientuje się ktoś? Fajnie by było kupić nowe 6d (w cenie używanych 5dII naszych rodaków).
Postanowilem jednak kupic aparat z oficjalnej dystrybucji, Wex dorzuca karte 32GB i zapasowa baterie oraz daje raty 0%.
I cyfra i analog...
W T-Dimension najtaniej, tylko że z jakiegoś powodu przesyłki od nich często mają naliczane cło. DigitalRev jest trochę droższy, ale lepiej sobie radzą, żebyś cła nie płacił wogóle. Kolega kupił z T-Dimension z cłem za mniej jak 1000 funtów. Myślę, że warto. Oba sklepy mają swoje strony internetowe, ale i też sprzedają ebayem.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
to wypowiem się apropo sevro, zabralem wczoraj swoja 6 z 70-200/4 na mecz hokeja, wsród tych strasznie dynamicznych akcji i przeszkody focenia przez plexi, moge powiedzieć że jestem zadowolony, ok 80% trafionych (oczywiscie na centralnym), mysle że to dobry wynik
![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII