Ale przynajmniej normalny sklep w którym w razie czego możesz skorzystać z niezgodności z umową.
Ale przynajmniej normalny sklep w którym w razie czego możesz skorzystać z niezgodności z umową.
Dobrze wiedzieć, że w Toruniu jest taki człowiek, z Chełmna mam niedaleko a cenowo mi sie podoba![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
wyciąłeś z kontekstu czy nie dopisałem? Jest szybkszy i dokładniejszy do obiektów nie przemieszczających się dynamicznie. Już tyle razy to pisałem w tak wielu miejscach że wydaje mi się to oczywiste z automatu. I tak jest, wierz mi.
bo ma problem ewidentny ze sledzeniem obiektów, jak ktoś w klubie zasuwa w moją stronę przez sale dość słabo oswietloną aparat nie jest w stanie zrobić mu ostrego zdjęcia nawet przy dość przyzwoitych czasach skróconych przez iso 25600. Nawet z właczonym spomaganiem AF na lampie. Może za dużo znowu wymagam?Tak? A czemu nie?
oczywiście, w zderzeniu z obrazkiem który mi daje 6D i ostrością zdjęć takie miałem wrażenie. Co nie zmienia faktu że zrobiłem 7D dużo bardzo dobrych zdjęć.Rojo pisze na CB : " 7d to bardzo dobry aparat robiący naprawdę bardo dobre zdjęcia"
Ale Rojo pisze też na optycznych o 7d - " Generalnie mam wrażenie, że przez 3 lata fociłem zepsutym aparatem"
Starasz się na siłę coś udowodnić czy mi się wydaje?
Ostatnio edytowane przez rojo ; 26-02-2013 o 15:30
Miałem 7d przez miesiąc może trochę dłużej. Wcześniej wszystkie zlecenia robiłem na 5d.
Dokupiłem bo chciałem mieć szybkie zapasowe body i za każdym razem jak zaczynałem robić zdjęcia to było mi żal że tak mocno tracę na jakości.
Generalnie wyglądało to tak że mój bezlusterkowiec robił podobne. Teraz się skończy pewnie na 2x 6d bo 5d mkIII trochę się boję kupować po tych postach Habakuka.
To tak a propo postu wyżej o zepsutym 7d![]()
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 26-02-2013 o 15:48
Witam.
No już sie skontaktowalem z Nowartem i 6d wraz z karta Sandiska 32 GB w promocji wyjdzie mi praktycznie tyle co u osoby do ktorej aukcji link podalem.
A Nowart jest chwalonyprzez wiele osob sprzedawcą.
Wiec wole dac nawet te pare zł wiecej niz sie martwic![]()