Strona 216 z 495 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266316 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 151 do 2 160 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Ale przynajmniej normalny sklep w którym w razie czego możesz skorzystać z niezgodności z umową.

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

albo kilka zł więcej u Nowarta z tego forum

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Ale przynajmniej normalny sklep w którym w razie czego możesz skorzystać z niezgodności z umową.
    Najlepiej by było kupić normalny aparat w normalnym sklepie w normalnej cenie

--- Kolejny post ---

Ale chyba trzebaby było mieszkać w normalnym kraju :-)

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Dobrze wiedzieć, że w Toruniu jest taki człowiek, z Chełmna mam niedaleko a cenowo mi sie podoba
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Początki nałogu Awatar rojo
    Miasto
    Gdynia

Cytat Zamieszczone przez Lucky Luck Zobacz posta
    Ja też czytałem opinie Rojo pod testem 6d na optyczne No i co ?
    Rojo pisze : "AF jest wbrew pozorom DUŻO ! dokłądniejszy i szybszy . / od 7d/
    Ale Rojo pisze też : "6d nie jest aparatem do zdjęć dynamicznych"
    wyciąłeś z kontekstu czy nie dopisałem? Jest szybkszy i dokładniejszy do obiektów nie przemieszczających się dynamicznie. Już tyle razy to pisałem w tak wielu miejscach że wydaje mi się to oczywiste z automatu. I tak jest, wierz mi.

Tak? A czemu nie?
    bo ma problem ewidentny ze sledzeniem obiektów, jak ktoś w klubie zasuwa w moją stronę przez sale dość słabo oswietloną aparat nie jest w stanie zrobić mu ostrego zdjęcia nawet przy dość przyzwoitych czasach skróconych przez iso 25600. Nawet z właczonym spomaganiem AF na lampie. Może za dużo znowu wymagam?

Rojo pisze na CB : " 7d to bardzo dobry aparat robiący naprawdę bardo dobre zdjęcia"
    Ale Rojo pisze też na optycznych o 7d - " Generalnie mam wrażenie, że przez 3 lata fociłem zepsutym aparatem"
    oczywiście, w zderzeniu z obrazkiem który mi daje 6D i ostrością zdjęć takie miałem wrażenie. Co nie zmienia faktu że zrobiłem 7D dużo bardzo dobrych zdjęć.

Starasz się na siłę coś udowodnić czy mi się wydaje?
    Ostatnio edytowane przez rojo ; 26-02-2013 o 15:30

Miałem 7d przez miesiąc może trochę dłużej. Wcześniej wszystkie zlecenia robiłem na 5d.
    Dokupiłem bo chciałem mieć szybkie zapasowe body i za każdym razem jak zaczynałem robić zdjęcia to było mi żal że tak mocno tracę na jakości.
    Generalnie wyglądało to tak że mój bezlusterkowiec robił podobne. Teraz się skończy pewnie na 2x 6d bo 5d mkIII trochę się boję kupować po tych postach Habakuka.
    To tak a propo postu wyżej o zepsutym 7d
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 26-02-2013 o 15:48

Cytat Zamieszczone przez rojo Zobacz posta
    wyciąłeś z kontekstu czy nie dopisałem? Jest szybkszy i dokładniejszy do obiektów nie przemieszczających się dynamicznie. Już tyle razy to pisałem w tak wielu miejscach że wydaje mi się to oczywiste z automatu. I tak jest, wierz mi.

bo ma problem ewidentny ze sledzeniem obiektów, jak ktoś w klubie zasuwa w moją stronę przez sale dość słabo oswietloną aparat nie jest w stanie zrobić mu ostrego zdjęcia nawet przy dość przyzwoitych czasach skróconych przez iso 25600. Nawet z właczonym spomaganiem AF na lampie. Może za dużo znowu wymagam?

oczywiście, w zderzeniu z obrazkiem który mi daje 6D i ostrością zdjęć takie miałem wrażenie. Co nie zmienia faktu że zrobiłem 7D dużo bardzo dobrych zdjęć.

Starasz się na siłę coś udowodnić czy mi się wydaje?

Tak , zgadzam się z Tobą Zrobiłeś 7d bardzo dużo dobrych zdjęć.

A teraz czekam na te z 6d , które zmiażdżą jakością te z cropa , bo

zmiażdżą ... prawda ?

Nie staram się nic udawodnić, a na pewno nie to o czym myślisz

Witam.
    No już sie skontaktowalem z Nowartem i 6d wraz z karta Sandiska 32 GB w promocji wyjdzie mi praktycznie tyle co u osoby do ktorej aukcji link podalem.
    A Nowart jest chwalonyprzez wiele osob sprzedawcą.
    Wiec wole dac nawet te pare zł wiecej niz sie martwic

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez pawelxx Zobacz posta
    Witam.
    No już sie skontaktowalem z Nowartem i 6d wraz z karta Sandiska 32 GB w promocji wyjdzie mi praktycznie tyle co u osoby do ktorej aukcji link podalem.
    No to jestem następny w kolejce

Bywalec Awatar aciek_l
    Miasto
    Poznań, Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez pawelxx Zobacz posta
    Witam.
    Dwa tygodnie temu kupiłem u Nowarta dokładnie taki zestaw i wszystko super. Juz szykuję się na kolejne zamówienia u niego.

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Cytat Zamieszczone przez DitchesKing Zobacz posta
    Może... już tam 17-40 kupowałem ale mi do cropa nie przypasowało i wymieniałem na 24-105. Faktycznie można było się dogadać. Wymieniłem dopłaciłem, ale z Torunia jednak kawał drogi.
    Jednak 6999 to i tak nie 6599, które mam na miejscu w Toruniu.
    Gościu jest z Torunia, w Warszawie też od niego mozna odebrac osobiscie do mnie podjechał do Płocka, w drodze z Warszawy do Torunia, sprzęt możesz sprawdzić, podpiąc swoje obiektywy, nie ma z tym najmniejszego problemu

Strona 216 z 495 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266316 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów