Zgodnie z obietnicą zapodaje jeszcze iso 25600
zasady takie same jak wyżej tylko czas musiałem skrócić bo jak bym wyłączył tv to już bym nic nie widział
1:28:00 h proszę.
https://www.youtube.com/watch?v=rq5y9pG4UTo
EU powinno być okej. Moje niedosłuchanie. Ale USA i UE to już problem. Przepraszam , za wprowadzenie w błąd.
Zgadza się. Mówimy tu o tzw. sprzedaży konsumenckiej.
Canon EOS 6D | C 24-105 f/4 L | C 70-200 f/4 IS L | C 1.4x | C 50 f/1.4 | C 85/1.8 | C 35/2.0 | 580EX
Proszę nie pisać bzdur o rękojmi. ..
Kiedy możemy skorzystać z rękojmi?Mówiąc z pewnym uproszczeniem, z uprawnień wynikających z rękojmi skorzystać może:a) przedsiębiorca kupujący rzecz od innego przedsiębiorcy,b) konsument kupujący rzecz od innego konsumenta lub,c) przedsiębiorca kupujący rzecz od konsumenta.Wbrew pozorom, jeśli jako konsument kupujemy rzecz ruchomą od przedsiębiorcy, wtedy nie możemy skorzystać z rękojmi, lecz możemy powołać się na tzw. niezgodność towaru z umową, o której mowa będzie w dalszej części artykułu (patrz punkt VII).
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Na dzień dzisiejszy cena 6D w US startuje od $1709, czyli niewiele ponad 5300 zł.
To przy takiej różnicy wolał bym dopłacić tys i mieć gwarancję na miejscu a nie w razie draki zostać bez sprzętu na dłuższy okres. Jakoś mam przeczucie że jak sprzęt będzie doceniony to jego cena będzie sie utrzymywać i pójdzie ciut wyżej. No i ciekawe czy mkIi będzie dalej w sprzedaży bo ten śmiało może go zastąpić gdyż pod każdym względem jest lepszy.
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Ligo możesz napisać gdzie widziałeś w u usa po ok 1700$?
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2