Strona 112 z 495 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162212 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 111 do 1 120 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez mierkiewiczm
    ... D600 jest bardziej popularny w wielu sklepach i ma lepsza cenę.
    I lepszą rozpietość tonalną w dolnych zakresach ISO. I nie gubi na wysokich ISO szczegółów w czerwieni. I niestety Nikon Corp. rżnie głupa że syf i olej na matrycy bierze się ze smażenia frytek :-(
    Pentax K-5 II, Leica M9

Uzależniony Awatar jac+

W sumie to chyba wszystkie zalety D600 wynikają nie z zasługi samego nikona, a z matrycy pochodzącej od sony.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

No może jeszcze D600 jest bardziej ergonomiczny i ma wbudowaną błyskawkę, ale to już szczegóły.

Uzależniony Awatar jac+

Cytat Zamieszczone przez mierkiewiczm Zobacz posta
    No może jeszcze D600 jest bardziej ergonomiczny i ma wbudowaną błyskawkę, ale to już szczegóły.
    Ergonomia jest sprawą indywidualną. Co do kukułki to pomimo, że nie znoszę światła błyskowego faktem jest, że lepiej ją mieć, niż nie mieć.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Coś już napisał Awatar qbar

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    ps. Obrobilem juz troche Rawow z 6d i niesmialo stwierdze, ze jest lepiej niz z mk3. Po swietach sprawdze bezposrednio bo teraz mi sie nie chce.
    Czekam (i chyba nie tylko ja) z niecierpliwością. Byłem zawiedziony info o AF, kiedy przedstawiono specyfikację, ale po kilku nieśmiałych informacjach, zaczynam odzyskiwać wiarę w ten aparat.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    W sumie to chyba wszystkie zalety D600 wynikają nie z zasługi samego nikona, a z matrycy pochodzącej od sony.
    Może ale obróbka w puszce zaczyna mieć coraz większe znacznie więc myślę że zasługa Nikona jest całkiem spora .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar merida

Canon zrobił w końcu puszkę jak dla mnie niemal idealną. Takie przykładowe zdjęcie zrobione bardzo po ciemku (f=1.4 1/30s iso16000) odszumianie "średnie" , jpg prosto z puszki, tylko pomniejszony. Ostrość chyba widać gdzie

Coś już napisał

puszka idealna bo robi dobre zdjęcia tam gdzie ciemno? Ludzie, idąc za trendami narzucanymi przez producentów zapominacie chyba czym jest fotografia..
    Plusem 6D jest jego czułość (-3EV) 1 punktu AF. Reszta ma mało współnego z aparatem "idealnym" a nawet obok niego nie stał
    Ostatnio edytowane przez adrenag ; 26-12-2012 o 14:09

Coś już napisał
    Miasto
    Łódź

Czym jest fotografia?
    Cytat Zamieszczone przez adrenag Zobacz posta
    puszka idealna bo robi dobre zdjęcia tam gdzie ciemno? Ludzie, idąc za trendami narzucanymi przez producentów zapominacie chyba czym jest fotografia..
    Plusem 6D jest jego czułość (-3EV) 1 punktu AF. Reszta ma mało współnego z aparatem "idealnym" a nawet obok niego nie stał

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez adrenag Zobacz posta
    Kazdy ocenia w/g wlasnych kryteriow. To co dla Ciebie jest istotne dla kogos innego moze byc popierdółką. Dlatego warto szanowac subiektywne opinie innych, nawet jesli sie z nimi nie zgadzamy.

Strona 112 z 495 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162212 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów