Może to minimalne różnice w położeniu styków?
Możesz spróbować zrobić upgrade firmware sterownika. Skoro masz więcej lamp, to rozumiem, że masz kilka sztuk YN622 i problem jest ze wszystkimi?
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Tak, Sterowniki mam 3 szt. na każdym jest to samo, upgrade softu sterowników to pierwsze co zrobiłem. Niestety nie pomogło, Styki próbowałem troszkę wysuwać, wsuwać, ruszać na boki w stopce.....nic nie pomaga. Jak nie ma sterowania lampami 580 EX II z menu aparatu tak nie ma. 430EX II i chińczyki działają prawidłowo. Już nie mam pomysłów co to może być
Skąd jesteś?
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria.solti.pl
Trochę dalekoAle może znajdzie się ktoś z twoich okolic, kto miałby podobny setup do potestowania.
galeria.solti.pl
Przetestowałem z innymi lampami 580 EX II i wyzwalacze działają tak jak należy, więc teoria że lampy z pierwszego okresu produkcji to 580 EX po liftingu wizualnym. Bebechy dali stare a obudowę nową....masakra jakaś.
galeria.solti.pl