Miłego dniamoja www
Na stronie 18 instrukcji jest wzmianka o serii ex.
Nie obsługuje z tego co napisali, tylko po włączeniu w c.fn 5 możesz sterować manualnie mocą. Na lcd lampy nie będzie zmian mocy... A zresztą jak znajdę Twój e-mail wyślę górkę sam przeczytasz.
PS. Poszła profesjonalna fotka![]()
Ostatnio edytowane przez benicjusz ; 21-08-2014 o 21:13
|CANON FF|
No, odebrałem i potestowałem. Wykonanie bardzo solidne, obsługa prosta, intuicyjna i co najważniejsze niezwykle szybka w porównaniu z grzebaniem w menu aparatu. Wyświetlacz bardzo czytelny, zawiera wszystkie niezbędne informacje a zmiany ustawień to dosłownie chwila. Jak za tą kasę, to po prostu rewelacja.
Witammiałem 2szt 622c dokupiłem 3 miesiące temu drugą szt C 580EXII . W zeszłym tygodniu doszło YN622c TX - na razie po testach w domu stwierdzam że nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba . Tak jak Matsil napisał - proste , intuicyjne i natychmiastowe - moim zdaniem w tym przypadku chyba nawet nie trzeba zaglądać do instrukcji obsługi
Czyli to jest to czego było mi potrzeba
![]()
Miłego dniamoja www
idzie następca?
Yongnuo YN560-TX - Optyczne.pl
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
Jaki dylemat?
YN560-TX to zdalne sterowanie, ze zdalną regulacją mocy, tylko dla manualnych lamp YN560III (oraz nadajnik wyzwalania dla odbiorników 602, 603).
Jeśli potrzebujesz TTL, jeśli masz lampy TTL, to 560-tx nie dla Ciebie, ale jeśli korzystasz z lamp YN560III i chcesz mieć wygodne zdalne sterowanie - to 560-TX jest rozwiązaniem.