Działa 2 lampy plus 2 aparaty, sprawdzone :-)
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
ktoś testował to w kombinacji 5d mkI z 430 EX I , chodzi mi o czas powyzej 1000? czy synchronizuje, testowałem kilka wyzwalaczy które mówiły ze bedzie działać i nigdy nie działało...?
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
A czy jakieś specjalne ustawienia trzeba ustawić na 5d mkI czy na wyzwalaczach, żeby to razem chodziło ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
5d+430 ...dziwna sprawa, najpierw nie chciało, przestawiały mi czas na 1/200. Podpiąłem do nowej piątki, ustawiłem przez aparat hss, zadziałało, przełożyłem do starj piątki i też działały powyżej 1/1000. na razie działają po przepięciu kilkukrotnym, jak długo ...nie wiem.
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
zakupilem, wczoraj testowalem przez godzine (zestaw 5dmkiii i 580exII) i poki co zero problemu, ale prawdziwy test przyjdzie w plenerze![]()
Sprawdziłem z 5d mkI działa. Na początku ustawiały mi zawsze pełna moc, nie wiem dlaczego. Po kilku próbach zadziałał ok.
W plenerze przetestowalem dwa body 6d 5d mkI i jedna lampa. Działa bez problemów.
Niestety z sanek wysunela mi sie lampa 580 walnela o beton i nie działa. Muszę wysłać do serwisu.
Jaka tania lampe polecacie do tych wyzwalaczy, która posiada hss i moc podobna do 580.
A może inna lampa plenerowe która ma hss. Szkoda mi 580. Tryb może być tylko manualny.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja się bawiłem nimi i 7 d. Dla amatora nic więcej nie potrzeba. Wszystko działało super. Nie sprawdzałem czy działa na 100m ale na 30 tak![]()
KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.com
A mi ostatnio jeden się zawiesił/wyłączył. Musiałem resetować.