Parę razy musiałem użyć systemówki (normalnie używam mocniejszej lampy) i wszystko działało pięknie i bezproblemowo.
Parę razy musiałem użyć systemówki (normalnie używam mocniejszej lampy) i wszystko działało pięknie i bezproblemowo.
Marki trzy.
Czy yn 622 będzie współpracować z RF-603? Dla moich potrzeb wystarczyłyby dwie yn 622, a posiadane od dawna rf-603 odbierałyby sygnał i wyzwalały manualne lampy. Czy ktoś to testował?
grzybek
prawdopodobnie musisz zapiąć jeden RF603 na górę i dopiero wtedy będzie działało![]()
|| 5D + BG-E4 + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
A czy komuś dziala z 5d mkI. Chodzi mi tylko o pełen manual i hss ? I jeszcz pytanie. Czy jeżeli będę miał dwa nadajniki na dwóch rożnych aparatach i jeden odbiornik na jednej lampie to będę mógł wyzwalac jedna lampe. Super sprawa na plenerach, gdy korzystam z dwóch aparatów.
Na razie nie mogę tego sam sprawdzić bo mam tylko nadajnik i odbiornik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Działa z 5dmk1, też w hss.
Działa 5dmk1 + 5dmk3 + lampa. Nie wiem jak odbiera to drugie body ale u mnie nic się nie dzieje podejrzanego.
sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubny
Działa 2 lampy plus 2 aparaty, sprawdzone :-)
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
ktoś testował to w kombinacji 5d mkI z 430 EX I , chodzi mi o czas powyzej 1000? czy synchronizuje, testowałem kilka wyzwalaczy które mówiły ze bedzie działać i nigdy nie działało...?
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
A czy jakieś specjalne ustawienia trzeba ustawić na 5d mkI czy na wyzwalaczach, żeby to razem chodziło ?
Sent from my iPhone using Tapatalk