Faktycznie mój głupi błąd, zaoferowany tym, że przestawiałem moją 568ex bez problemu zapomniałem, że jest to lampa uniwersalna. Także dzięki za oświecenie mnieKwestia rozwiązana.
Pozdrawiam![]()
Lampa (yn583) mi się raz całkowicie zablokowała przy ustawianiu jej radiowo na multi, pomogło tylko wyjęcie baterii.
Ale ogólnie za taką cenę te wszystkie funkcje to bajka...
Czy ktos w lublinie lub okolicach ma te cacka do przetestowania ? kupilem wczesniej pixel knighta.. ale waliły pełnym błyskiemnie chcialbym sie wpakowac ponownie w to samo (5dmkII + 580exII + 430exII)
KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.com
Uzywał ktoś z 5DI, 1D2 w takiej konfiguracji.
Na aparacie nadajnik, na nim zapiety kabelek off shoe do R+600, do tego z odbiornikiem w tle zapieta 580II ?
Mam chec nabycia 622 i powalczyc w strobe na dwie lampy- systemowej i studyjnej ( studyjna na off shoe a systemowka z odbiornikiem )
No właśnie, też jestem czyms podobnym zainteresowany: nadajnik w trybie MIX Mode, do niego zapięty off-shoe cord i na nim 430exII w TTL, a druga 430tka na kiju w manualu. Czy off-shoe cord zadziała? Przypuszczam, że powinien, w końcu to tylko przedłużka do komunikacji z lampą.... Jeśli ktos testował taki wariant - będzie miło jak się wypowie...
witam,
ja mam taki problem: czy da się aby wyzwolić 580ex która jest na wyzwalaczu, drugi wyzwalacz na sankach w aparacie inne 580 które są na slave? nie udało mi się zrobić aby jedna 580 która jest na wyzwalaczu była jako master, a chyba inaczej tego sie nie da zrobić aby wyzwoiła inne 580, chyba ze jest jakiś sposób? w trybie manualnym oczywiście działa, ale chodzi mi o TTL.
dzieki i pozdrawiam
strona 38
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.