Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Ofensywa Sony

Awatar kudlatyIE
    Miasto
    Dirty Old Town

Domyślnie Odp: Ofensywa Sony

Fizycznie bagnet E zapewnia krycie matrycy FF. Wygląda na to, że przynajmniej tu sony podeszło perspektywicznie, bo na zmianę mocowania lampy sobie kazali czekać zdecydowanie zbyt długo.

Bywalec

E tam Sony za dwa czy 3 lata nie będzie już SLT. Nex'y to jeszcze coś ciekawego Całkiem ciekawie zapowaida się FF Nex. Jeszcze ciekawsza jest perspektywa rynku w postaci rozwiązań profesjonalnych ala ff nex. Lumix GH3 wyszedł i sam bym go kupił fajny kierunek rozwoju. Gdyby sony czy nawet canon poszło w kierunku GH3 hmm czemu nie. Czas pokaże.

Bywalec
    Miasto
    Las

Podczas targów w Łodzi po raz pierwszy miałem okazję się pobawić rx-1, no fajny, fajny. Choć.... efektu wow nie odczułem, może dlatego, że już jakiś czas temu odpowiedziałem sobie na pytanie, czy jest to sprzet dla mnie. Jednej rzeczy mi tam brakuje boleśnie, a mianowicie wizjera. Ten aparacik chce się przylozyć do oka... Z dodatkowym wizjerkiem to już niestety dla mnie nie to samo.
    No ale konstrukcja fajna.
    Alfa 99- jakie to duże bydlę! Ładna puszka, ciekawa, nie da się ukryć. Jak będą się kształtować jej ceny w przyszłości, o to jest pytanie.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów