ooooooooooo.
To jednak rpzyjhdę na plener studyjny.![]()
Zamieszczone przez mmsza
Mi na maila odpisal ze nie wybral sie jednak do Wawy... sprzet ciagnalem na wszelki wypadek (koledzy w pracy sie pobawili i pytali jakie gierki ma na pokladzie - 20D+24-205) bo podalem w nim nr tel a maila przed pojsciem do pracy nie zdazylem odebrac.
kami74 - najblizsze macanie - jutro o 15 pod Torwarem, niose polara i przejscia filtrowe gagackowi, marcinagreen tez zmowie dac mu softbox a zabrac ladowarke, mozesz sie dolaczyc i wybrac z listy w podpisie co chcesz macac![]()
Dzięki Vitez ale na razie nie mam co macać. Jak nabędę 350tke to chętnie się spotkam i coś z Twoich skarbów przemacam, szczególnie mam chętke na tego 100-400. Ale to w przyszłości
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
vitez przełozyl spotaknie na 16:15Zamieszczone przez Vitez
Are you brave enough?
czyli te słynne szkiełko z tematu jednak jest już w wersji "normalnej"? Podobno były one wycofane, jak to jest w końcu?
50D + BG-E2N | 50 1,8 II | Tamron 28-75 2,8 | Sigma 17-70 2,8-4 OS | 580EX II | 430EX
Witam..Zamieszczone przez ToMo
Tem specyficzny błąd z jakimiś odbiciami (który b. rzadko się objawiał) miały tylko pierwsze modele (nr seryjny do 1000) teraz jużwszystko jest ok, Mój egzemplarz kupiony w zeszłym tygodniu ma numer seryjny ok 38 tysięcy i jest ok.
Pozdrawiam
Artur starz
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Na photozone.de pojawil sie test 24-105:
http://www.photozone.de/8Reviews/len...4_is/index.htm
Tak, tylko szkoda, że nie zrobiony Canonem 5D.Zamieszczone przez sven
Pozdrawiam
Konrad
Zamieszczone przez websky
może bali sie pokazać większe CA?
20Dset
maj łeb...