Właśnie się umówiłam z przedstawicielem tej firmy i chyba dobrze że natrafiłam na ten wątek . Chociaż nadal się poważnie zastanawiam. Mam własną stronę www ale praktycznie nie istnieję w internecie. Nie wiem jak zdobyć nowych klientów przez internet. Pododawałam wizytówki do jakiś darmowych katalogów typu wedding.owy.com.pl, slubiwesele.masgroup.pl i innych zresztą nieważne jest ich trochę jest to temat na nowy wątek poza tym każdy może sobie je wyszukać wpisując w google darmowy katalog ślubny. Ale chciałam jeszcze zainwestować parę złotych w reklamę lub właśnie jakąś współpracę z rzetelnym portalem. I całkiem nie mam pomysłu czy ktoś z Was może zdecydował się na podobny krok i może powiedzieć że reklama na jakimś płatnym portalu zwiększyła jego dochód. Wiem że pewnie nikt nie poda mi jakiegoś adresu www gdzie sam zarabia, ale nawet nie o to mi chodzi. Bardziej chodzi mi o to czy warto inwestować w taką formę reklamy. No i zastanawiam się czy naprawdę nikt nie jest zadowolony ze współpracy ze ślubclickiem bo strona wygląda dosyć profesjonalnie.