Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: slubclick.com - miał ktoś do czynienia?

Domyślnie Odp: slubclick.com - miał ktoś do czynienia?

Właśnie się umówiłam z przedstawicielem tej firmy i chyba dobrze że natrafiłam na ten wątek . Chociaż nadal się poważnie zastanawiam. Mam własną stronę www ale praktycznie nie istnieję w internecie. Nie wiem jak zdobyć nowych klientów przez internet. Pododawałam wizytówki do jakiś darmowych katalogów typu wedding.owy.com.pl, slubiwesele.masgroup.pl i innych zresztą nieważne jest ich trochę jest to temat na nowy wątek poza tym każdy może sobie je wyszukać wpisując w google darmowy katalog ślubny. Ale chciałam jeszcze zainwestować parę złotych w reklamę lub właśnie jakąś współpracę z rzetelnym portalem. I całkiem nie mam pomysłu czy ktoś z Was może zdecydował się na podobny krok i może powiedzieć że reklama na jakimś płatnym portalu zwiększyła jego dochód. Wiem że pewnie nikt nie poda mi jakiegoś adresu www gdzie sam zarabia, ale nawet nie o to mi chodzi. Bardziej chodzi mi o to czy warto inwestować w taką formę reklamy. No i zastanawiam się czy naprawdę nikt nie jest zadowolony ze współpracy ze ślubclickiem bo strona wygląda dosyć profesjonalnie.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez monikaS Zobacz posta
    [...]No i zastanawiam się czy naprawdę nikt nie jest zadowolony ze współpracy ze ślubclickiem bo strona wygląda dosyć profesjonalnie.
    Strona wygląda tak, jak wygląda szczyt piramidy.. Widzę, że przejawiasz rodzaj desperacji. Myślę, że przedstawiciel tej firmy ma spore szanse Cię zwerbować.

Jeśli posiadasz własną stronę internetową, to albo sama dobrze popracuj nad jej tzw. zoptymalizowaniem, albo wynajmij kogoś, kto to dobrze zrobi dla Ciebie. Każda godzina/złotówka na to poświęcona będzie procentować latami. Wszystkie inne sposoby, to jak płacenie za wynajem mieszkania, czyli wyłącznie koszty - kwestia czy Tobie się to opłaca. Możesz również samemu płacić za reklamy Adwords w Google - tu również możesz albo samemu założyć konto, albo wynająć kogoś, kto Ci przygotuje kampanię na Twoim koncie, a Ty potem tylko będziesz zasilać konto kiedy zechcesz i zarządzać reklamami. Dobrze przygotowana i skonfigurowana kampania może Ci zapewniać regularne zlecenia i Ty stale decydujesz czy i ile na to chcesz wydawać.

Nie wiem na jakim etapie przygody z fotografią ślubną Koleżanka się znajduje ale na początku radzę zrobić kilka ślubów/wesel za przysłowiową flaszkę. Jeśli zdjęcia się spodobają pójdzie fama wśród znajomych, a poczta pantoflowa jest najbardziej skuteczna. Ktoś mądry tutaj kiedyś doradził mi, by nie bawić się w inwestowanie w jakieś portale tylko zająć się na serio i inwestować w swoją prywatną stronę www z konkretnym opisem i często aktualizowaną galerią zdjęć. Tu miał całkowitą rację.

Cytat Zamieszczone przez monikaS Zobacz posta
    . Wiem że pewnie nikt nie poda mi jakiegoś adresu www gdzie sam zarabia, ale nawet nie o to mi chodzi. Bardziej chodzi mi o to czy warto inwestować w taką formę reklamy. No i zastanawiam się czy naprawdę nikt nie jest zadowolony ze współpracy ze ślubclickiem bo strona wygląda dosyć profesjonalnie.
    Szczerze mówiąc najlepiej chyba ogłaszać się na blogach ślubnych w rodzaju Sweet Wedding, gdzie zaglądają Panny Młode szukające czegoś innego niż standardowa oferta ślubna.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-03-2013 o 19:42 Powód: wycięty link komercyjny

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów