Napisałem wyżej, jak embargo zniknie![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
A tak przy okazji... na jakiej zasadzie dzialaja te embarga bo czesto sie o tym slyszy podczas roznych premier?
Kto je na Ciebie naklada, dystrybutor, sam producent??
Czy cos podpisujesz i przed kims odpowiadasz, czy to raczej dzentelmenska umowa??
Jak zlamiesz embargo to co? dystrybutor nie da Ci Tamronow?
Jak mozesz napisz cos na ten temat.
Pewnie łatwo się domyśleć, jak się puści farbę, to potem o nowościach dowiadujesz się na końcu... A tak często już wszystko wiadomo od pół do roku wstecz (np. 5d3 w wersji demo). Jeśli produkt jest zapowiedziany, to tak naprawdę linia produkcyjna idzie już od dłuższego czasu pełną parą (są oczywiście wyjątki).
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komu jak komu, ale nam możesz powiedzieć wszystko terazObiecujemy przed nikim się nie wygadać
![]()
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Oby to jakaś przyjemna stałka była![]()
Może Fisheye od Tamrona nadciąga???
Taki 10-17 albo 8-15 f/2,8-3,5???
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Ja jednak licze na odpowiednik 17-40 / 16-35... Tu Tamron mialby pole do popisu i NAPRAWDE WIELU potencjalnych klientow niezadowolonych z jakosci obu Canonow. Rzecz jasna kluczowa by byla jakosc, ale i w pewnym stopniu cena. Tak czy tak... mysle ze po spelnieniu obu warunkow to by byl samograj.
Ja tam liczę na jakąś ciekawą portretówkę ^^ i mam nadzieję, że niedługo będzie już coś wiadomo.. bo przez ten temat jestem poniekąd zdezorientowany czy warto już coś kupić.
z cyklu: "wiem, ale nie powiem"...