Chłopie, że Ci tak powiem serdecznie na Podhalu do orkiestry przychodzą tabuny ludzi. A cały stolik emanuje śpiewem i zabawą.
Chłopie, że Ci tak powiem serdecznie na Podhalu do orkiestry przychodzą tabuny ludzi. A cały stolik emanuje śpiewem i zabawą.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Nie ma takiej sali, gdzie nie ma bezpiecznego miejsca przy stoliku orkiestry.![]()
E dobra lepiejbyście mi jakisik kuferek polecili.
Też bym zrobił DIY.
Jak masz kase do wydania to coś z oferty Peli się znajdzie zapewne. Ja bym też szedł w DIY. Z takich "zwykłych" walizek wypełnionych gąbką to chyba fripers miało coś w swojej ofercie![]()
gadget zary aleja własnie nie mam kasy co napisałem w swoim poście. Albo inaczej nie potrzebuje pancernej super wytrzymałej walizki bo i tak jeśli ktoś ją zdzieli ciupaską to i tak pewnie szlag ją trafi. A to ki czort DIY?
Ostatnio edytowane przez manfred1 ; 09-09-2012 o 18:29
Poszukaj w skrzynkach na narzędzia, skrzynkach do transportu warsztatowego lub przemysłowego.
Np. takie Pojemniki plastikowe - Katalog produktów - Polish Yellow Pages
albo takie http://www.multipino.pl/offer423560.html
Pierwsze z brzegu linki po wpisaniu w gugla "skrzynka na narzędzia" i "pojemniki plastikowe".
W jakiejś ciastoramie czy leroju-merlinie?
Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 09-09-2012 o 20:13
Do It Yourself :P Skoro już wiesz jaką piankę kupić to teraz pozostaje poszukać po alledrogo/ebaj/gumowedrzewo itp. wszelkiego rodzaju skrzyń które by się do tego nadały. Jakiś czas temu ktoś się pozbywał całej skrzyni z pianką wyciętą co prawda pod wymiary konkretnego już zestawu ale to zawsze jakaś opcja
Jak nie Peli to Paco![]()
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Witam.
Odgrzeje temat.
Mam skrzynkę.
I mam prośbę do kolegow
Czy może mi ktoś opisać lub podać link jak zrobić wnętrze takiej skrzynki
tzn chodzi mi o piankę (rodzaj,nazwę),sposób na jej uformowanie itd...
Pozdrawiam
ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
2x dSLR (Canon)