Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: EOS 350d brak reakcji

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie Odp: EOS 350d brak reakcji

Ok.Panowie .Poczekajmy co napisze autor wątku..Kłótnie mu nie pomogą.[Kłótnia prowadzi do pralni lub kartek.]

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: EOS 350d brak reakcji

Cytat Zamieszczone przez yrats Zobacz posta
    Naprawiacz
    Daj sobie spokój człowieku z litością i naucz się czytać ze zrozumieniem.
    W temacie czytania ze zrozumieniem -polecam wzajemnie (patrz twój i mój post)
    Nie można wyolbrzymiać "dobrodziejstwa" jakie spotyka aparat po zresetowaniu (do tego prowadzi wyjęcie baterii podtrzymującej pamięć),
    Gdybyś czytał ze zrozumieniem to zapewne zauważyłbyś, że nie wyolbrzymiałem tematu resetu - jedynie zasugerowałem taką ewentualność.
    ... 95% aparatów, które miałem w ręku, w takich przypadkach ma uszkodzone zasilanie.
    Współczuję!
    Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i znajdź błąd w logice.
    To tyle z mojej strony.
    Zajmuję się naprawami od lat i miałem już w ręku parę uszkodzonych aparatów. Dlatego twierdzę, iż należy się uczyć całe życie. Także czytania ze zrozumieniem. Uszkodzenie zasilania w tym modelu często nie oznacza zupełnie martwego aparatu. Często po włączeniu pokazuje właśnie niektóre ikonki nie reagując nic więcej. Życzę oczywiście użytkownikowi aby to było zawieszenie się oprogramowania, mimo iż zdarza się to stosunkowo rzadko.
    Daj te sobie spokój z osobistymi wycieczkami, bo świadczy to tylko i nie masz nic konstruktywnego do dodania w temacie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów