Nie wiem czy dobra kategoria, ale poniekad jest to film zwiazany z technika fotografowania w plenerze......
Jesli zla kategoria, to prosze o przeniesienie tematu w inne miejsce.
Nie wiem czy dobra kategoria, ale poniekad jest to film zwiazany z technika fotografowania w plenerze......
Jesli zla kategoria, to prosze o przeniesienie tematu w inne miejsce.
5D, 350D, LX5 | Σ8, Σ10-20, C28/1.8, C85/1.8, C70-200/4LIS | 580EXII, 285HV, 460II | 190XProB, 2xW803
Ostatnio było o pannie młodej, która utopiła się w Kanadzie podczas sesji: Panna młoda utonęła w trakcie sesji fotograficznej - Warte uwagi - Swiatobrazu.pl. Ślubni powinni mieć obowiązkowe przeszkolenie z udzielania pierwszej pomocy.![]()
Nie wiedziałem że tylu idiotów jest na świecie, dopóki nie skorzystałem z internetu.
Stanisław Lem
rosyjska fantazja-rozpędzony motor w parku, jakoś nie jest mi wcale przykro
Takie rzeczy tylko na wschodzie poza granicami kraju.
"Rosja to nie kraj - to stan umysłu"
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Rosjanie jak widać usiłują nadgonić czołówkę. A gdzie pośpiech nietrudno o błędyAle gdzie im tam do ślubów na spadochronach, pod wodą. No ale co innego sam ślub, a co innego sesja foto już po ceremonii. Specyfika słowiańska legutko się różni od innych, ale to tylko detale. Tylko detale.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Podejrzewam, że będąc tutaj w odpowiednim miejscu portrety mieliby całkiem świetne![]()