Cienie są fajne jeśli umie się je wykorzystać dodają troszkę tego smaczku sama głębia nie załatwi tego by zdjęcie nie były płaskie. Do czego można się przyczepić to balans bieli, według mnie 27,28 jest za zimne ; )
Cienie są fajne jeśli umie się je wykorzystać dodają troszkę tego smaczku sama głębia nie załatwi tego by zdjęcie nie były płaskie. Do czego można się przyczepić to balans bieli, według mnie 27,28 jest za zimne ; )
w pierwszej sesji modelka ma za duzo makijazu i jakos dziwnie plaska twarz ( podejrzewam ,,ze to obrobka ) . druga sesja ...to juz wiesz , ladnie poprawiles .
ps , tez mieszkam w UK , postaraj sie nawet w pochmurna pogode podswietlic modelke blenda ,zawsze ladniej wygla buzia .
pozdrawiam
Ewa
Miałeś na prawdę świetne modelki... jednak moim zdaniem nie zaszalałeś, może inaczej, niepotrzebnie wrzuciłeś te nieudane.
Kilka jest fajnych ... ale odsyłam do nauki o kompozycji (nie piszę tego złośliwie, serio warto poczytać), potem poczytaj o portretach i świetle w portrecie co jest dobre a czego być nie powinno.
Jest potencjał !!!