Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Nie mogę wrzucić nic na kartę pamięci

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Nie mogę wrzucić nic na kartę pamięci

Mam windows 7 pro 64 bit i również mam konto jako admin i nic się nie dzieje jak piszecie, wszystko odczytuje bez problemu. Widzi wszystko prawidłowo, na koncie gość tak może być bo są ograniczenia w uprawnieniach, ale to można zmienić samemu. Jak jesteś jako admin to tym bardziej masz dostęp do wszystkiego i nic takiego dziać się nie może że czytnika nie widzi, a pendrive widzi jako aparat. Jak masz stary czytnik to jest oparty na przestarzałym chipie, który nie obsługuje 32 GB i dlatego. Włóż inna pojemność karty i będziesz wszystko wiedział. Najlepiej zakup nowy czytnik. Ja polece Ci transcend TS-RDF8K na usb 3.0. Jest wątek na forum o czytnikach i tam będziesz mógł poczytać więcej żeby tutaj nie zaśmiecać. Spróbuj zmienić w panelu sterowania dalej system i zabezpieczenia i w centrum akcji będziesz miał zmień ustawienia funkcji dla konta użytkownika. Bez tej zmiany też u mnie odczytuje wszystko, bo to tylko powiadamia użytkownika przed wprowadzeniem na komputerze zmian wymagających uprawnień na poziomie administratora. Sprawdź i napisz czy pomogło ja mam nie powiadamiaj nigdy ten suwam na sam dół. Nic innego nie mam zmienionego w windowsie oprócz tego i wszystko chodzi oraz odczytuje bez problemu. Pozdro
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 03-09-2012 o 16:20

Uprawnienia umieszczania postów