Strona 64 z 143 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

robi się

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Ciekawe czy zrobi to jakies wrazenie na Canonie, ale patrzac na to jak oddzwianiaja chyba przejdzie bokiem

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

habakuk Mozna wiedziec gdzie zostal zakupiony twoj aparat oraz osob ktore tez maja problemy?

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Próbowaliście zainteresować tematem jakieś szerzej dostępne media? Np. dział technologiczny gazeta.pl, albo coś w ten deseń? Podejrzewam, że dopiero po publikacji w takim miejscu, marketing Canona PL zacznie zauważać problem.
    Body, stałki, zoomik

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez tomdz Zobacz posta
    Próbowaliście zainteresować tematem jakieś szerzej dostępne media? Np. dział technologiczny gazeta.pl, albo coś w ten deseń? Podejrzewam, że dopiero po publikacji w takim miejscu, marketing Canona PL zacznie zauważać problem.
    tak, mam znajomego redaktora. jednostkowego przypadku nie opiszą, nie ma szans, ale jest szansa na artykuł o modzie na lustrzanki i "zagrożeniach" zw z ich zakupem/użytkowaniem. moja historia miałaby tam swoje miejsce

Bywalec Awatar Jerzy
    Miasto
    Warszawa

Canon zapewne wie o wszystkich problemach z AF.Z tego co wyczytałem to w 5DMK3 są za małe czujniki i za wiele punktów do obsłużenia.Nie znam się na tym,to tylko przypuszczenia z różnych for internetowych.Napisałem już w innym dziale o współpracy z lampą 600 EXRT.Tutaj jest więcej poszkodowanych i nic,cisza...

EOS - Canon Forum
    Eos 20D,5D,Eos 30 bez "D" i troche dodatków....
    http://www.maxmodels.pl/juras.html

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    tak, mam znajomego redaktora. jednostkowego przypadku nie opiszą, nie ma szans, ale jest szansa na artykuł o modzie na lustrzanki i "zagrożeniach" zw z ich zakupem/użytkowaniem. moja historia miałaby tam swoje miejsce
    Bardzo chętnie opisze moją sytuację, wielokrotną i wymuszoną kalibrację 5d2 (z pozytywnym koniec końców skutkiem) i naprawę 5d3+kalibrację ze skutkiem negatywnym. Mogę też dorzucić historię o ubitych szkłach, reakcji serwisu i ogólnie moich doświadczeniach. Myślę, że moja historia miałaby tam również swoje miejsce.
    Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8

Pełne uzależnienie

nie wiem, jaka jest skala zakupów 5d3, ale nie sądzę, żeby była przesadnie duża.
    Pewnie poniżej 1000. Tak bym obstawiał. Więc szansa jest tak około 1%. Trochę mniejsza niż 3 w totka. I dużo większa niż 4.

Z AF 5D3 tak glosno nie jest
    Canon to ładnie ucisza nie reagując... Lipa. Powinni wymienić na nowy aparat, a ten wybebeszyć i przetworzyć... Heh.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    Myślę, że moja historia miałaby tam również swoje miejsce.
    Jest niemedialna i kiepsko się sprzeda, konieczna jest tragedia lub przynajmniej miasteczko namiotowe pod siedzibą CP ;-)
    CMEHA - reszta to upgrade

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    Powiem szczerze-lepiej bym się czuł gdyby ktoś mnie okradł.

CO.
    Mnie okradziono, właśnie z 5d mkiii, między innymi. Jeśli tak uważasz jak napisałeś, to mi wyślij swój uszkodzony aparat. Będzie tak jakby Ciebie okradziono, a mi popsuło się body... Chętnie się zamienię na sytuacje.
    Podesłać adres do wysyłki?

A na przyszłość- proponuje bardziej ważyć słowa, choć sytuacji bardzo współczuję...

Bernard Wybierała
    pozdrawiam
    Bernard Wybierała

Strona 64 z 143 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674114 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów