robi się![]()
Ciekawe czy zrobi to jakies wrazenie na Canonie, ale patrzac na to jak oddzwianiaja chyba przejdzie bokiem![]()
habakuk Mozna wiedziec gdzie zostal zakupiony twoj aparat oraz osob ktore tez maja problemy?
Próbowaliście zainteresować tematem jakieś szerzej dostępne media? Np. dział technologiczny gazeta.pl, albo coś w ten deseń? Podejrzewam, że dopiero po publikacji w takim miejscu, marketing Canona PL zacznie zauważać problem.
Body, stałki, zoomik
Canon zapewne wie o wszystkich problemach z AF.Z tego co wyczytałem to w 5DMK3 są za małe czujniki i za wiele punktów do obsłużenia.Nie znam się na tym,to tylko przypuszczenia z różnych for internetowych.Napisałem już w innym dziale o współpracy z lampą 600 EXRT.Tutaj jest więcej poszkodowanych i nic,cisza...
EOS - Canon Forum
Eos 20D,5D,Eos 30 bez "D" i troche dodatków....
http://www.maxmodels.pl/juras.html
Bardzo chętnie opisze moją sytuację, wielokrotną i wymuszoną kalibrację 5d2 (z pozytywnym koniec końców skutkiem) i naprawę 5d3+kalibrację ze skutkiem negatywnym. Mogę też dorzucić historię o ubitych szkłach, reakcji serwisu i ogólnie moich doświadczeniach. Myślę, że moja historia miałaby tam również swoje miejsce.
Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8
Pewnie poniżej 1000.nie wiem, jaka jest skala zakupów 5d3, ale nie sądzę, żeby była przesadnie duża.Tak bym obstawiał. Więc szansa jest tak około 1%. Trochę mniejsza niż 3 w totka. I dużo większa niż 4.
Canon to ładnie ucisza nie reagując... Lipa. Powinni wymienić na nowy aparat, a ten wybebeszyć i przetworzyć... Heh.Z AF 5D3 tak glosno nie jest
Mnie okradziono, właśnie z 5d mkiii, między innymi. Jeśli tak uważasz jak napisałeś, to mi wyślij swój uszkodzony aparat. Będzie tak jakby Ciebie okradziono, a mi popsuło się body... Chętnie się zamienię na sytuacje.
Podesłać adres do wysyłki?
A na przyszłość- proponuje bardziej ważyć słowa, choć sytuacji bardzo współczuję...
Bernard Wybierała
pozdrawiam
Bernard Wybierała