Teoretycznie możesz próbować. W praktyce - sprzedawca odeśle sprzęt do CSI do ekspertyzy. Zgadnij co oni napiszą...
Teoretycznie możesz próbować. W praktyce - sprzedawca odeśle sprzęt do CSI do ekspertyzy. Zgadnij co oni napiszą...
tak właśnie myślałem.
--- Kolejny post ---
co gorsze-zauważyłem, że powróciła losowość pracy np. na 135 L. LV jest najlepszy i ostry, natomiast podczas normalnej pracy na AF raz trafia a raz nie. Brak jakiejkolwiek konsekwencji-raz FF, raz mydło, raz dobrze. Sprawdzam na nieruchomych obiektach. Nie mam bladego pojęcia od czego to zależy.
Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8
Sry za wysyp postów, staram się informować na bieżąco-kolejna ciekawostka-każdy z punktów rządzi się swoimi prawami-lewy trafi-prawy wcale. Np. prawy AF w porównaniu z LV w tym samym miejscu to przepaść. Jakbym dziś miał serwisanta przed sobą albo kogoś z Canona, po tym wszystkim-chyba bym rzucił w niego tym korpusem-niestety wątpię, czy po tym co zrobili ze sprzętem, bym trafił.
Jak do tego dojdzie to będę ta dwa oddawał chyba ze świeczkami w oczach. Póki co nie ma co gdybać.
zaix, a może wybierzesz się na Żytnią i pokażesz serwisantom co i jak osobiście i udowodnisz że nie jest w porządku?
Nie życzę Ci tego, ale IMO ze zbytem tego co masz w stopce /z wyjątkiem 5D3 oczywiście/ problemów nie będzie. :-)
--- Kolejny post ---
Może gdybyś wybrał się tam z kimś kto ma dobrze działający egzemplarz, to zmieniłoby podejście tych serwisantów do twojego problemu![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To powiedz to"znafcom" z serwisu...