Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

Cala ta sprawa to jakis koszmar. Aparat przestaje normalnie pracowac, jedyny autoyzowany serwis nie pomaga, mam wrazenie, ze nie zostalo zrobione nic; aparat za 12 k lezy bezuzyteczny w torbie, pracuje mk2 i 1. I po prostu kompletnie nie wiem co dalej, chyba napisze o porade do "Pani domu"...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    Cala ta sprawa to jakis koszmar. Aparat przestaje normalnie pracowac, jedyny autoyzowany serwis nie pomaga, mam wrazenie, ze nie zostalo zrobione nic; aparat za 12 k lezy bezuzyteczny w torbie, pracuje mk2 i 1. I po prostu kompletnie nie wiem co dalej, chyba napisze o porade do "Pani domu"...
    Bravo girl podobno lepiej to robi A tak szczerze to nie próbowałeś może wgrać nowego softu/ zostawić aparat bez zasilania. Wiem, że był na serwisie, ale może..

Pełne uzależnienie

Cala ta sprawa to jakis koszmar. Aparat przestaje normalnie pracowac, jedyny autoyzowany serwis nie pomaga, mam wrazenie, ze nie zostalo zrobione nic; aparat za 12 k lezy bezuzyteczny w torbie, pracuje mk2 i 1. I po prostu kompletnie nie wiem co dalej
    Możesz napisać, jaką po wysłaniu aparatu do naprawy gwarancyjnej, otrzymałeś zwrotną informację z serwisu - co stwierdzili i czy wykonywali cokolwiek poza sprawdzeniem

Z tego co pamiętam to odpisaliśmy co trzeba zrobić i obecnie czekamy jedynie na dostarczenie sprzętu. Serwis nie jest w stanie dokonać naprawy na odległość. Niestety tak jak Pana poinformowaliśmy trzeba dostarczyć body wraz z obiektywami. To, że obiektywy dobrze działają z innymi body nie wyklucza konieczności regulacji z tym konkretnym 5d MK III.

Uprawnienia umieszczania postów