Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

No zeby bylo bardziej wiarygodnie, to jesli z 24 lub 35mm z 2-3 m, to 85mm powinno sie zrobic z 5-6m.

Mnie to zbytnio nie dziwi. Ja swoja sztuke wybieralem z pieciu...

Cos namieszali z tym nowym AFem i juz. Z jednej strony niesamowicie szybki, celny, konfigurowalny a z drugiej - jak nie dziala, to na maxa

Ten sam podobno siedzi w jedynkach, wiec jestem bardzo ciekaw co tam sie dzieje
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 05-02-2013 o 09:26

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Cos namieszali z tym nowym AFem i juz. Z jednej strony niesamowicie szybki, celny, konfigurowalny a z drugiej - jak nie dziala, to na maxa

Ten sam podobno siedzi w jedynkach, wiec jestem bardzo ciekaw co tam sie dzieje
    Też się tym interesowałem, ale jak dotąd nigdzie nie znalazłem doniesień o szwankującym AF-ie w 1D X ??:

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Też się tym interesowałem, ale jak dotąd nigdzie nie znalazłem doniesień o szwankującym AF-ie w 1D X ??:
    Są dwa wyjścia - albo 1dx jest wolny od problemu albo procentowo definitywnie mniej się tego sprzedaje i narazie nie czytamy o babolach.Jezeli chodzi o marka III to u nas bum na niego zacznie się pewnie dopiero na wiosne jak wielu ślubniaków itp zacznie kupować to body na nowy sezon ( taka moja teoria) i wtedy albo zobaczymy wysyp babola z AF albo tylko jakas partia tych body jest kopnięta.... Ja swojego kupiłem z świeżej dostawy i co z tego.... problem jest.Jeszcze dzisiaj rano posadziłem modelke na fotelu i przestrzelałem 135tke i 100 macro w roznych odleglosciach i na skrajnych i na srodkowych czujnikach... Do 2 metrow mam ideał im dalej tym gorzej czyli jest rewelacja.Chyba ze sie przerzuce i na wszystkich zdjęciach będe robic na przysłonach f16 i w góre.. wtedy jest szansa ze wyrównam tego babola... czekam na kuriera... znajac juz wynik zapewne naprawy... Ciekawe czy w e-csi juz zauwazyli powtarzajace sie reklamacje z AF ? Ilu tutaj na forum osob razem z mna raportuje ten problem? 3-4?

Uprawnienia umieszczania postów