Pokaż wyniki od 581 do 590 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

Sluchajcie - rozumiem rozdraznienie poszkodowanych i serdecznie wspolczuje. Sam kiedys mialem problem i troche sie uzeralem z serwisem zanim naprawili mi to, o co mi chodzilo ale nie popadajmy w paranoje.
    Na setki tysiecy jak nie miliony uzytkownikow nowego body kilka osob mialo z nim "dziwna" awarie. Serwis nie umie sobie z tym poradzic - coz - moze nie umie, moze nie wie o co biega i wypisuje to, co sami jako pracownicy byscie napisali, bo tak Wam kaze procedura. Ok - moze w innym zagranicznym serwisie by sobie z tym poradzili (nikt nie probowal wiec nie wiemy) ale to co opisuja poszkodowani nie jest niczym sensownym wytlumaczalne i wcale nie jest pewne, ze inni daliby sobie rade i mogliby przeciez napisac podobnie.
    Jesli mi by sie to zdarzylo, to sprzedalbym to i tyle. Rozumiem, ze to moze wygladac na poddanie sie, ale trzeba brac pod uwage, ze jesli faktycznie ani maszyny ani ludzie nie sa w stanie zdiagnozowac co jest nie tak, to nic nie zrobimy. Oni maja wszystko podparte sprzetem i diagnoza wiec bedzie ciezko cos uzyskac... niestety :-( Poza tym jest jedno ale - serwis powiedzial - dajcie szkla a my Wam do nich dostosujemy aparat. Wiem, ze brzmi to irracjonalnie bo z innymi body wszystko gra, jednak jak nikt nie da sobie tego zrobic, to serwis go nie zmusi bo on widzi tylko takie rozwiazanie z sytuacji (cos przeciez zaproponowali, tylko nikt nie chce tego zrobic).
    Pytanie do poszkodowanych - czy bylibyscie tak dobrzy i chociaz nam pokazali zdjecia z tym co sie dzieje? Wiem co to znaczy zjecie nietrafione ale bylby to dla innych przyklad na co zwracac uwage.
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 21-12-2012 o 17:13

Uprawnienia umieszczania postów